Evenimentul Zilei > Actualitate > „Uite cine vorbeşte de manelizarea televiziunii!”
„Uite cine vorbeşte de manelizarea televiziunii!”

„Uite cine vorbeşte de manelizarea televiziunii!”

Mădălin Ionescu spune că este criticat de „o duzină de lupi-moralişti, foste vedete TV şi ziarişti ale căror realizări sunt discutabile”.

Prezentatorul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Mădălin Ionescu, a renunţat la un talk-show moderat la Naţional TV pentru un „supermarket TV” şi nu regretă deloc decizia luată, chiar dacă i se impută pe alocuri că, de dragul audienţei, calitatea show-ului său are de suferit.

„Ni se reproşează că ne interesează numai ratingul. Ar trebui să nu ne intereseze? O televiziune privată este o afacere. Patronatul este interesat în primul rând de performanţă. În presa scrisă tirajul face diferenţa între ziare. Noi, însă, nu căutăm audienţă cu orice preţ. Toate poveştile noastre au o morală. E adevărat, le-am dat unora dreptul de a se face de râs. Cine sunt cei care vorbesc de manelizarea televiziunii, dându-ne exemplu? Câţiva snobi intoleranţi, fie că sunt sau nu membri CNA, o duzină de lupi-moralişti, foste vedete de televiziune măcinate de invidie şi neputinţă, ziarişti de televiziune, radio sau din presa scrisă ale căror realizări sunt discutabile. Nu suntem perfecţi, fraţilor, dar nici atât de josnici pe cât ne cred unii!”, declară Mădălin Ionescu.

Acesta mai adaugă ferm că în emisiunea sa nu ar mai avea niciodată loc Gigi Becali şi că ar putea oricând să schimbe macazul şi să realizeze „emisiuni de substanţă, producţii culturale”. „Mulţi dintre cabotinii care mă critică nu au calităţile necesare pentru a prezenta un «mamut tv», aşa cum este «Acces Direct»”, conchide acesta.

ASISTENTĂ

Fata lui Ogică, reporter la „Acces Direct

Raluca Ogică face parte din echipa emisiunii, fiind recrutată în urma apariţiilor ca fotomodel în diverse publicaţii. „Raluca apăruse ca fotomodel în câteva reviste glossy, fără să spună că este fata lui Stelian Ogică. Ni s-a părut o dovadă de caracter. Ne-am gândit că, dacă am putea combina hotărârea, eleganţa ei cu notorietatea tatălui, ar putea ieşi ceva bun”, explică Mădălin.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: