Evenimentul Zilei > Actualitate > Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului
Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat, in cadrul unei Gale de Excelenta organizate de o importanta publicatii de business din Romania, CEO-ul anului. Performanta Kanal D a fost celebrata in cadrul evenimentului care premiaza, an de an, personalitati din diverse domenii de activitate, care s-au facut remarcate prin rezultate exceptionale.

La eveniment, în care a fost premiat Ugur Yesilau, au fost prezente și vedete Kanal D, precum Cosmin Cernat, Ilinca Vandici și Silvia Ionita, precum și persoane din managementul stației.

Kanal D este un jucător important pe piața media din Romania, deținând o televiziune, site-uri media și un post de radio, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase și printr-o creștere constantă, de la an la an. In 2019, în primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi în audiențe, pe targetul Național, în Prime Time 20:00-24:00.

 Succesul incontestabil din punct de vedere al veniturilor înregistrate, audienței și al percepției publice este rezultatul unui management performant, al viziunii de business, care au reușit, într-o piață extrem de concurențială, să își motiveze echipa si sa o conduca spre indeplinirea obiectivelor.