Evenimentul ZileiActualitateUgur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului
Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat, in cadrul unei Gale de Excelenta organizate de o importanta publicatii de business din Romania, CEO-ul anului. Performanta Kanal D a fost celebrata in cadrul evenimentului care premiaza, an de an, personalitati din diverse domenii de activitate, care s-au facut remarcate prin rezultate exceptionale.

La eveniment, în care a fost premiat Ugur Yesilau, au fost prezente și vedete Kanal D, precum Cosmin Cernat, Ilinca Vandici și Silvia Ionita, precum și persoane din managementul stației.

Kanal D este un jucător important pe piața media din Romania, deținând o televiziune, site-uri media și un post de radio, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase și printr-o creștere constantă, de la an la an. In 2019, în primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi în audiențe, pe targetul Național, în Prime Time 20:00-24:00.

Ne puteți urmări și pe Google News

 Succesul incontestabil din punct de vedere al veniturilor înregistrate, audienței și al percepției publice este rezultatul unui management performant, al viziunii de business, care au reușit, într-o piață extrem de concurențială, să își motiveze echipa si sa o conduca spre indeplinirea obiectivelor.


Accesează: