Evenimentul Zilei > International > A fost ucisă la metrou, după o altercație stupidă. Imagini şocante
A fost ucisă la metrou, după o altercație stupidă. Imagini şocante

A fost ucisă la metrou, după o altercație stupidă. Imagini şocante

New York a fost scena unei crime stupide, pornite de la o simplă ceartă în metrou. O femeie, mamă a unui băiat de 12 ani, a fost înjunghiată în gât și față de o altă călătoare după o altercație care a pornit în vagon și s-a terminat tragic pe peronul stației Brownsville, din Brooklyn.

Imaginile înregistrate pe camerele de supraveghere arată pas cu pas scena finală a incidentului, care i-a fost fatală Latanyei Watson, informează Daily Mail. Femeia de 30 de ani este văzută cum trece de turnicheți și, aflată în spatele Miei Simmons, o atacă pe aceasta. După câteva secunde, aceasta din urmă este văzută cum scoate un cuțit de mici dimensiuni din geantă, pe care începe să îl înfigă violent în gâtul și fața victimei.

După doar câteva secunde, Letanya, care rămăsese cu mâinile înfipte în părul celei ce a ucis-o, îi dă drumul și se prăbușește pe un perete din apropiere. Transportată de urgență la spital, aceasta nu a mai putut fi salvată.

Polițiștii au identificat-o pe Mia Simmons după ce au urmărit o dâră de sânge până la casa bunicii sale. Ajunși acolo, anchetatorii au fost informați că femeia de 20 de ani s-a dus la spital pentru a-i fi tratate rănile suferite în timpul altercației.

<iframe allowfullscreen frameborder=”0″ width=”698″ height=”573″ scrolling=”no” id=”molvideoplayer” title=”MailOnline Embed Player” src=”https://www.dailymail.co.uk/embed/video/1962124.html”></iframe>

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: