Evenimentul ZileiActualitateAdrian Țuțuianu FACE MARELE ANUNȚ: ÎN PRESĂ POT EXISTA OFIȚERI ACOPERIȚI!

Adrian Țuțuianu FACE MARELE ANUNȚ: ÎN PRESĂ POT EXISTA OFIȚERI ACOPERIȚI!

Adrian Țuțuianu FACE MARELE ANUNȚ: ÎN PRESĂ POT EXISTA OFIȚERI ACOPERIȚI!
Declarații explozive făcute de Adrian Țuțuianu, șeful comisiei de control parlamentar al SRI. El spune că în presă pot exista ofițeri acoperiți.

Dacă în anumite zone există interdicții, în presă nu există. Ca urmare, dacă este identificat un om valoros care poate fi de folos serviciului… Un jurnalist este un om cu foarte multe contacte, cu foarte multe informații valoroase”, a declarat Adrian Țuțuianu în direct la TVR 1.

În aceeași emisiune el a mai spus că, din punctul de vedere al comisiei pe care o conduce, cazul fostului adjunct din SRI, generalul Florian Coldea, este închis.

Din perspectiva domnului General Coldea, activitatea comisiei s-a încheiat. Pe datele pe care le cunoaștem, cazul domnului Coldea este închis. (…) Avem afirmația domnului Ghiță, că ar fi contrafăcut niște documente pe care le-a pus la dispoziție. Noi am întrebat dacă sunt reale. Familia Coldea a venit cu niște copii, care demonstrau cele spuse de membrii acesteia. SRI a verificat docmentele date de familia Coldea”, a subliniat Țuțuianu.


Accesează: