Abdullah Ataș conducea cu viteză pe un bulevard din nordul Capitalei şi în dreptul ambasadei Chinei a forţat un filtru al poliţiei rutiere. Agentul Gheorghe Ionescu a încercat să se opună, însă a fost luat pe capota maşinii. Poliţistul a suferit răni grave şi murit la spital câteva zile mai târziu, potrivit antena3. 

 

UCIGAŞUL poliţiştului de la Rutieră, PRIMELE MĂRTURII. Ce a recunoscut MILIONARUL TURC la doi ani după accident

 

Mărturii din spatele gratiilor ale omul de afaceri turc care l-a ucis, acum doi ani, pe agentul-șef principal Gheorghe Ionescu, poreclit "Dulăul" după ce l-a luat pe capota bolidului său de lux, în Capitală. Reamintim că omul de afaceri a fost condamnat la peste 23 de ani de închisoare după ce l-a ucis pe poliţistul care încerca să-l oprească în trafic pe un bulevard din Bucureşti.

 

Infern dupa gratii pentru milionarul care l-a ucis pe ”Dulaul”, politistul de la Rutiera

După ce a fost lovit de afaceristul turc, polițistul Gheorghe Ionescu, zis „Dulăul”, a fost dus la spital și supus unor intervenții chirurgicale. Din nefericire, el a decedat pe 21 august 2015.

Abdullah Ataș spune, într-un interviu pentru Libertatea, că regretă fapta sa şi că pur şi simplu nu şi-a dat seama de ce a făcut atunci.  ”Nu am vrut nicio clipă să-l ucid pe polițist. M-am temut că voi fi împușcat după ce l-am ucis”, a spus Ataș.

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat în 2015 pe polițistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza rănilor, a fost condamnat de Tribunalul București la 23 de ani și șase luni închisoare pentru omor calificat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Pe latură civilă, tribunalul a decis ca Abdullah Atas să plătească în total 400.000 euro, reprezentând daune morale către trei părţi civile -Cristina Ionescu, Dumitru Ionescu şi Elena Mihai. De asemenea, el va plăti daune materiale de 88.134 lei către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Infern dupa gratii pentru milionarul care l-a ucis pe ”Dulaul”, politistul de la Rutiera

Reamintim că în noaptea de 2 august 2015, în jurul orei 03,30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, poliţistul Gheorghe Ionescu se afla împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic. Poliţistul i-a făcut semn lui Abdullah Atas să oprească maşina pe care o conducea, omul de afaceri turc a încetinit, dar când a ajuns în dreptul lui Gheorghe Ionescu a accelerat şi l-a lovit. Gheorghe Ionescu a fost târât pe capotă pe o distanţă de aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea la 10 metri.

 

SULTANUL VEIOZELOR sfidează POLIŢIA ROMÂNĂ. Milionarul TURC care a dat cu MAŞINA peste un POLIŢIST şi l-a băgat în spital are AFACERI BĂNOASE cu corpuri de iluminat. AGENTUL LOVIT este în COMĂ INDUSĂ

Procurorii susţin că Abdullah Atas a consumat băuturi alcoolice într-un club, iar în momentul în care conducea avea în sânge o îmbibaţie alcoolică teoretică de aproximativ 1,95 – 2,00 g.

Abdullah Atas şi-a continuat deplasarea aproximativ 2,8 km, iar la intersecţia Şos. Pipera -Şos. Bucureşti Nord a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit spaţiul carosabil, fiind proiectat în gardul ce împrejmuia un imobil. După accident, poliţistul a fost dus la spital şi supus unor intervenţii chirurgicale, însă el a decedat la 21 august 2015.