Evenimentul Zilei > Justitie > TUPEU REVOLTĂTOR! UCIGAŞUL poliţistului de la Rutieră vrea să schimbe MACAZUL ANCHETEI. Ce are de gând să facă milionarul turc
TUPEU REVOLTĂTOR! UCIGAŞUL poliţistului de la Rutieră vrea să schimbe MACAZUL ANCHETEI. Ce are de gând să facă milionarul turc

TUPEU REVOLTĂTOR! UCIGAŞUL poliţistului de la Rutieră vrea să schimbe MACAZUL ANCHETEI. Ce are de gând să facă milionarul turc

Omul de afaceri turc Abdullah Ataș care a ucis, acum doi ani, un poliţist de la rutieră vrea să demonstreze că agentul este de vină pentru accident. Mai exact avocaţii omului de afaceri turc vor să se refacă expertiza accidentului pentru a demonstra că poliţiştul nu trebuia să se aşeze în faţa maşinii. Reamintim că omul de afaceri a fost condamnat la peste 23 de ani de închisoare după ce l-a ucis pe poliţistul care încerca să-l oprească în trafic pe un bulevard din Bucureşti. După ce a fost lovit de afaceristul turc, polițistul Gheorghe Ionescu, zis „Dulăul”, a fost dus la spital și supus unor intervenții chirurgicale. Din nefericire, el a decedat pe 21 august 2015.

Abdullah Ataș conducea cu viteză pe un bulevard din nordul Capitalei şi în dreptul ambasadei Chinei a forţat un filtru al poliţiei rutiere. Agentul Gheorghe Ionescu a încercat să se opună, însă a fost luat pe capota maşinii. Poliţistul a suferit răni grave şi murit la spital câteva zile mai târziu, potrivit antena3. 

 

UCIGAŞUL poliţiştului de la Rutieră, PRIMELE MĂRTURII. Ce a recunoscut MILIONARUL TURC la doi ani după accident

 

Mărturii din spatele gratiilor ale omul de afaceri turc care l-a ucis, acum doi ani, pe agentul-șef principal Gheorghe Ionescu, poreclit "Dulăul" după ce l-a luat pe capota bolidului său de lux, în Capitală. Reamintim că omul de afaceri a fost condamnat la peste 23 de ani de închisoare după ce l-a ucis pe poliţistul care încerca să-l oprească în trafic pe un bulevard din Bucureşti.

 

Infern dupa gratii pentru milionarul care l-a ucis pe ”Dulaul”, politistul de la Rutiera

După ce a fost lovit de afaceristul turc, polițistul Gheorghe Ionescu, zis „Dulăul”, a fost dus la spital și supus unor intervenții chirurgicale. Din nefericire, el a decedat pe 21 august 2015.

Abdullah Ataș spune, într-un interviu pentru Libertatea, că regretă fapta sa şi că pur şi simplu nu şi-a dat seama de ce a făcut atunci.  ”Nu am vrut nicio clipă să-l ucid pe polițist. M-am temut că voi fi împușcat după ce l-am ucis”, a spus Ataș.

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat în 2015 pe polițistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza rănilor, a fost condamnat de Tribunalul București la 23 de ani și șase luni închisoare pentru omor calificat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Pe latură civilă, tribunalul a decis ca Abdullah Atas să plătească în total 400.000 euro, reprezentând daune morale către trei părţi civile -Cristina Ionescu, Dumitru Ionescu şi Elena Mihai. De asemenea, el va plăti daune materiale de 88.134 lei către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Infern dupa gratii pentru milionarul care l-a ucis pe ”Dulaul”, politistul de la Rutiera

Reamintim că în noaptea de 2 august 2015, în jurul orei 03,30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, poliţistul Gheorghe Ionescu se afla împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic. Poliţistul i-a făcut semn lui Abdullah Atas să oprească maşina pe care o conducea, omul de afaceri turc a încetinit, dar când a ajuns în dreptul lui Gheorghe Ionescu a accelerat şi l-a lovit. Gheorghe Ionescu a fost târât pe capotă pe o distanţă de aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea la 10 metri.

 

SULTANUL VEIOZELOR sfidează POLIŢIA ROMÂNĂ. Milionarul TURC care a dat cu MAŞINA peste un POLIŢIST şi l-a băgat în spital are AFACERI BĂNOASE cu corpuri de iluminat. AGENTUL LOVIT este în COMĂ INDUSĂ

Procurorii susţin că Abdullah Atas a consumat băuturi alcoolice într-un club, iar în momentul în care conducea avea în sânge o îmbibaţie alcoolică teoretică de aproximativ 1,95 – 2,00 g.

Abdullah Atas şi-a continuat deplasarea aproximativ 2,8 km, iar la intersecţia Şos. Pipera -Şos. Bucureşti Nord a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit spaţiul carosabil, fiind proiectat în gardul ce împrejmuia un imobil. După accident, poliţistul a fost dus la spital şi supus unor intervenţii chirurgicale, însă el a decedat la 21 august 2015.