Evenimentul Zilei > Politica > EXCLUSIV EVZ – Tudose către liderii PSD: „Nu vreau să fiu vedetă TV”
EXCLUSIV EVZ – Tudose către liderii PSD: „Nu vreau să fiu vedetă TV”

EXCLUSIV EVZ – Tudose către liderii PSD: „Nu vreau să fiu vedetă TV”

Candidatul desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de prim-ministru, vicepreședintele PSD Mihai Tudose, le-a spus luni colegilor de partid că preferă să apară cât mai puțin în public dacă va ajunge premier, au relatat surse social-democrate pentru EVZ.

“Nu vreau să fiu vedetă TV”, le-ar fi spus Tudose colegilor din PSD reuniți la ședința Comitetului Executiv Național al de la Palatul Parlamentului, potrivit surselor citate.

Candidatul pentru funcția de premier i-a mai anunțat pe social-democrați că preferă să îi lase pe alți membri ai Guvernului să iasă la declarații de presă în locul său.

O problemă de comunicare a lui Mihai Tudose a fost remarcată de liderul PSD, Liviu Dragnea, în campania pentru alegerile locale din 2016. Aflat într-o conferință de presă la Brăila, liderul PSD a spus că Tudose are o "reținere" să iasă la televizor.

"A fost un ministru bun, chiar bun. Are o hibă pe care sper să o rezolvăm până la urmă: trebuie să iasă mai des la televizor, trebuie să rupă reținerea asta pe care o are", a spus Dragnea la acea vreme.