Evenimentul Zilei > Politica > Tudose A FOST PRINS! Alertă la Palatul Victoria și în PSD. DOVEZI CLARE şi reacţia Academiei Naţionale de Informaţii a SRI
Tudose A FOST PRINS! Alertă la Palatul Victoria și în PSD. DOVEZI CLARE şi reacţia Academiei Naţionale de Informaţii a SRI

Tudose A FOST PRINS! Alertă la Palatul Victoria și în PSD. DOVEZI CLARE şi reacţia Academiei Naţionale de Informaţii a SRI

Biroul de Presă al Academiei Naționale de Informații a SRI a transmis că prim-ministrul recent desemnat al României, Mihai Tudose, nu a fost încadrat și nu a predat niciodată în cadrul instituţiei de învăţământ.

Informaţia publicata de site-ul pressone.ro contrazice informația din CV-ul oficial al premierului desemnat, potrivit căreia el ar fi fost lector și apoi conferențiar universitar la ANI.

"Domnul Mihai Tudose nu a fost încadrat niciodată la Academia Națională de Informații și nu a predat în cadrul Academiei nici ca profesor asociat", se arată în comunicatul Biroului de Presă al ANIMV, în care se spune că Mihai Tudose a participat la un concurs pentru o poziție de conferențiar universitar, însă fără a fi solicitat încadrarea ulterioară pe un post didactic.

De asemenea, declarațiile de avere completate de Tudose după 2011, arată că el nu a încasat niciodată venituri de la această instituție de învățământ.

În continuare, rămâne de văzut cum Tudose va răspunde de ce și-a trecut în CV poziții didactice de la o instituție unde nu a predat și de la care nu a obținut venituri?