Evenimentul Zilei > International > Tudorel Toader scapă de remaniere! Dragnea se sucește. Nu este străin nici Tăricea care a acționat decisiv
Tudorel Toader scapă de remaniere! Dragnea se sucește. Nu este străin nici Tăricea care a acționat decisiv

Tudorel Toader scapă de remaniere! Dragnea se sucește. Nu este străin nici Tăricea care a acționat decisiv

Ministrul Justiției Tudorel Toader a scăpat de remaniere! Liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se pare că a reușit să-l convingă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe ultima sută de metri.

Tăriceanu a declarat sâmbătă, la Brașov, că își păstrează aorecierea și sprijinul pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader.

 

Eu nu sunt prezicător, dar aprecierile pe care le-am făcut la adresa domnului Tudorel Toader mi le păstrez”, a spus Tăriceanu.

 

Tudorel Toader declara, vineri, că nu ştie dacă va fi remaniat sau nu, însă sublinia că nu este „bătut în cuie” în această demnitate şi că, dacă Guvernul va desemna un alt ministru, el îi va preda mandatul şi se va retrage.

 

Tu am repetat de foarte multe ori. Nu eu particip la decizia privind cine, când şi de ce va fi remaniat. Vă spuneam că sigur m-aţi întrebat – sunteţi remaniabil? Şi am răspuns: sigur nu sunt bătut în cuie acolo. Eu îmi fac treaba la Ministerul Justiţiei. Când vine un alt ministru îi predau şi plec”, declara ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la Parlament.