Evenimentul Zilei > Justitie > TUDOREL TOADER se apară în faţa ACUZAŢIILOR că ar fi MINŢIT la BRUXELLES
TUDOREL TOADER se apară în faţa ACUZAŢIILOR că ar fi MINŢIT la BRUXELLES

TUDOREL TOADER se apară în faţa ACUZAŢIILOR că ar fi MINŢIT la BRUXELLES

Cristina Tarcea, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a declarat că deţine informaţii conform cărora Tudorel Toader ar fi minţit la Bruxelles, prezentând alte propuneri legislative legate de modificarea legilor Justiţiei.

Tudorel Toader a precizat că proiectul asupra căruia CSM trebuie să dea aviz este cel primit de la Comisia special constituită.

„Ce ştiu eu este următorul lucru: că avizul pe care Consiliul Superior al Magistraturii este chemat să-l dea este aviz pe proiectul de lege şi proiectul de lege este cel pe care CSM l-a primit de la Comisia special constituită.

Acea comisie şi-a însuşit proiectul iniţiat la nivelul Ministerului Justiţiei, că şi l-a însuşit cu modificări mai multe sau mai puţine, mai profunde, mai bune sau mai rele – este deja o altă discuţie. Prin urmare, CSM are pe masă, spre analiză, spre examinare, spre avizare pozitivă sau negativă, proiectul primit de la Comisia special constituită.

Discuţii în spaţiul public sunt multe, chiar şi cea pe care astăzi o purtăm aici în condiţiile în care publicitatea este asigurată”, a răspuns Tudorel Toader,  scrie Agerpres.