Tudor Chirilă a declarat că textul este vechi și a fost scris în cu totul alt context, în timpul campaniei pentru referendumul pentru familie din 2018.

Artistul a adăugat că este de părere că în spatele fake news-ului s-ar afla sustinători ai PSD.

„Circulă pe net un citat (dintr-un text al meu) în care afirm că nu merg la referendum. Doar că este un citat de anul trecut și este vorba despre referendumul pentru familie. Mârșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite. Ca sa fie lucrurile clare: pe 26 mai merg la vot atât pentru europarlamentare, cât si pentru referendum. Pentru că nu vreau să fiu condus de infractori. Altă întrebare?”, a scris Chirilă pe Facebook.

Artistul a postat și o captură de pe pagina de Facebook a fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD condus de Victor Ponta, Mirel Palada, în care se vede o fotografie cu Tudor Chirilă și citatul „Nu mă duc la referendum pentru că nu sunt orb și văd destul cât să nu vreau să girez o imensă manipulare”. 

însoțit de fotografia cu Tudor Ghirilă era și textul lui Mirel Palada: „În sfârșit, o atitudine normală. I-a venit mintea la cap. Distribuie MASIV să afle toată lumea că nici măcar Tudor Chirilă nu merge la referendum”.

 

Te-ar putea interesa și: