Evenimentul Zilei > Actualitate > Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu ajunge în țară. Se repetă cazul Emi Pian? Poliția în alertă
Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu ajunge în țară. Se repetă cazul Emi Pian? Poliția în alertă

Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu ajunge în țară. Se repetă cazul Emi Pian? Poliția în alertă

Cunoscutul interlop Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu, a fost executat în SUA de un acolit, tot român. Acesta urmează să fie adus în țară pentru a fi înmormântat, iar oficialii se tem să nu se repete tulburările din cazul Emi Pian.

Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu ajunge în țară! Aurel Trandafir (42 de ani) , zis Aly Sadoveanu, a fost executat în Anaheim, SUA, la 24 ianuarie. Asasinul este partenerul său de infracțiuni, Florin Răducanu (37 de ani), zis Americanul. Trupul său neînsuflețit va fi adus în țară la începutul acestei săptămâni cu un zbor cargo, potrivit Newsweek România.

Deși era dat în urmărire internațională pentru executarea unei pedepse de 6 ani și 4 luni pentru tâlhărie în România încă din 2018, Aly Sadoveanu era stabilit în Anaheim. Aici își continua activitatea infracțională fără ca autoritățile americane să fi intervenit.

Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu ajunge în țară! Va fi adus în Chitila. De ce este poliția în alertă maximă

Poliția a intrat în alertă anticipând o înmormântare asemânătoare cu cea a lui Emi Pian, dat fiind statutul lui Aly Sadoveanu. Însă și pentru că ar putea fi din nou dispute vioente între clanurile de interlopi din Capitală. Trupul neînsuflețit al lui Alișor Sadoveanu va fi dus la casa sa din Chitila, apoi vor începe pregătirile de înmormântare, conform surselor Newsweek.

Poliția americană nu deține nicio informație despre ucigașul lui Alișor

Potrivit unui comunicat al Poliţiei din Anaheim, Florin Răducanu, cel care l-a împuşcat pe Aly Sadoveanu, a fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020. Oamenii legii de peste Ocean au găsit maşina, nu însă și pe criminal. Despre acesta au existat date că ar fi fugit în Mexic. El a fost dat în urmărire de autoritățile americane. S-a vorbit chiar și despre o recompensă de 1 milion de dolari pusă pe capul său.

Poliția americană a infirmat recompensa. Este doar o cauțiune de 1 milion de dolari

La solicitarea Newsweek România, Departamentul de Poliție din Anaheim, California, a precizat că nu este vorba despre o recompensă pentru prinderea lui Răducanu. Suma de un milion de dolari este de fapt cauțiunea pe care ar trebui s-o plătească dacă ar fi prins și ar dori să fie judecat în libertate. Poliția din Anaheim a mai declarat că ucigașul nu a fost localizat și nu există alte informații despre el.

Sursă foto: Newsweek România

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.