Haideţi să plecăm de la  averea lui legendară: Se estimează că, de exemplu, dacă ar fi pus banii pe care i-a moștenit de la tatăl său într-un fond, în loc să-i folosească pentru a-și construi afacerea cu imobiliare, ar fi fost de două ori mai bogat decât acum.  Hotelurile și cazinourile sale au declarat falimentul de patru ori, din cauza tranzacțiilor pe care le-a făcut, încercând să le crească le-a ruinat.  Potrivit  news.sky. omul care știe mai multe despre Trump decât oricine este cel care a scris cartea "Arta afacerii". 

Tony Schwartz a spus că a trebuit să depună eforturi uriaşe pentru a ascunde toate dovezile cu privire la realizările slabe ale afacerilor lui Trump încercând mereu să pună "ruj pe un porc" cosmetizând totul pentru a crea o imagine de om de afaceri de mare succes.

Schwartz a mai declarat: "Este imposibil să-l păstrați concentrat asupra oricărui subiect pentru mai mult de câteva minute". Președinte Trump va fi implicat într-una din întâlnirile cele mai importante ale momentului, care ar putea ieşi prost.  Imaginați-vă ceva de genul ăsta: Trump față în față, cu un lider volatil și înarmat până în dinţi cu arme nucleare care se poate plia şi imita pe oricine.

Susținătorii lui Donald Trump declară că politicile sale ar trebui să fie creditate prin aducerea liderului nord-coreean la discuții. Dar, din păcate, retorica terifiantă a lui Trump și grandoarea sa, erau, fără îndoială, este exact de ce avea nevoie Kim Jong Un pentru a fi ceea ce este astăzi.

După jocul de-a ameninţările, după atacurile lui Trump de pe reţelele de socializare, unde-l ironiza pe liderul coreean fîcându-l sund şi gras, acum, are în faţă o capacitate nucleară infernală, şi abia aşteaptă să se întâlnească cu președintele american, să-i arate cât de puternic este faţă de acum un an când s-a instalat la Casa Albă.

Ca o conclutie: Kim Jong Un de azi este creaţia lui Donald Trump. Dar, să aşteptăm marea…dacă se va concretiza.