Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Trist, dar alegerile de duminică nu au adus nimic bun pentru România mea!
Trist, dar alegerile de duminică nu au adus nimic bun pentru România mea!

Trist, dar alegerile de duminică nu au adus nimic bun pentru România mea!

Socră-mea remarca marți, 29 septembrie 2020, că nici n-a plecat bine Gabriela Firea de la Primăria Bucureștilor și apa de la robinet a redevenit fierbinte, fără ca Nicușor Dan să miște un deget.

Magia asta chiar nu am știut cum să i-o explic, deși duminică, martori îmi sunt prietenii de pe Facebook, am cam ghicit rezultatele de la sectoare și Primăria Mare. Asta cu toate că după amiază mă sunau amici să mă tragă de urechi că dezinformez pentru că maestrul dezinformărilor-informărilor din România lui Adrian Năstase și Dan Voiculescu, mă refer la mult prea școlitul în alte capitale decât București Cozmin Gușă, o dădea pe Gabriela Firea cu cinci procente în fața lui Nicușor Dan, pe care eu îl acreditam, la orele 13 trecute fix, cu un procent peste doamna.

Sincer vă spun că nu prea mai am enervi, ca pe vremuri, să toc din scoarță în scoarță, oră de oră, rezultatele date de BEC. Oi fi mai înțelept sau mai bătrân? Și asupra acestei chestiuni îmi e prea lehamite să mă aplec.

Încerc să-mi economisesc energia pe care o mai am, după 30 de ani ce mi se par cam pierduți în presa română, încercând să sparg valurile de zgomote făcute de mai mediatizații colegi de breaslă afiliați ici și colo, a se înțelege diverse organe de ordine, control și informații, pentru următoarea bătălie pentru România: Cu neo-marxiștii ce ușor-ușor ne distrug neamul!

Cum? Am tot scris în ultimii ani! Ăștia atacă tot ce ne-a ținut ca nație de-a lungul istoriei: credința, ba, dacă vă uitați atent la ce se întâmplă în jur, și limba.

Fără credință și limbă n-o să mai existăm ca popor. O să fim o masă!

Deci, sataniștii ăștia care mor de grijă că nu intrăm în rândul lumii „civilizate”, de fapt o lume cu fundu-n sus și la propriu și la figurat, că nu legalizăm căsătoriile între persoane de același sex, nu ne învățăm copii de la 5-6 ani cât de mișto sunt perversiunile sexuale, nu dăm pruncii românilor spre adopție cuplurilor gay, sunt deja cea mai mare amenințare la ce înțeleg eu prin ROMÂNIA mea.

Ca unul care am realizat din primele zile de după 22 decembrie 1989 ce blestem este pentru țara mea FSN-FDSN-PDSR-PSD, acum mi se pare că neo-comuniștii ăștia sunt ceva ma decenți, ei doar fură bani și prorpietăți, decât neomarxiștii USR-PLUS care pun, ușor-ușor și cu metodă, labele scârboase pe țară.

În concluzie, alegerile de duminică nu au adus nimic bun pentru ROMÂNIA MEA.

Sper din suflet să mă înșel. Dacă nu, mă rog la Dumnezeu să-mi dea zile să mor cu ei de gât!

Publicat in categoriile: Opinii, Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: