Evenimentul Zilei > EVZ Play > Trio LBB: Lovin, Barna, Bot. EVZ Play
VIDEO

Trio LBB: Lovin, Barna, Bot. EVZ Play

Fanii vicepremierului îi plâng de milă şi se arată indignaţi după ce starleta Oana Lovin l-a luat la întrebări în timp ce domnul Barna lua cina cu soţia la un restaurant din centrul Capitalei.

Incidentul are parte de adevărate anchete jurnalistice şi chiar de episoade violente, totul în timp ce patronul locantei se vaită că i-au fugit clienţii. Ieri cu barca, azi cu bicicleta. Preşedintele Klaus Iohannis vizitează rezervaţii naturale, se deplasează cu bicicleta la Cotroceni şi, în general, afişează un aer relaxat în legătură cu ceea ce se întâmplă în ţară.

Între timp, benzina a depăsit şase lei litrul, preţul energiei electrice atinge niveluri record, materialele de construcţii s-au scumpit, certurile din coaliţia guvernamentală sunt la ordinea zilei, iar programele nationale legate de vaccinare, PNRR sau „România Educată” au mari întârzieri în drumul lor de la intenţie la punerea în aplicare.

Dan Andronic, Mirel Curea şi Robert Turcescu sunt live, de la 12.00, în arena Evz-Play şi discută cele mai importante evenimente ale zilei pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital.

O emisiune de tip sinteză și satiră care comentează cele mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Andronic, Curea și Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică și de cele mai multe ori ironică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate. În ContrapunctEVZTv au loc incisivitatea și echilibrul, argumentul și ironia, informația riguroasă și speculația agilă, polemica elegantă și dezbaterea incisivă.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: