„Tricolorii” mici vor debuta în San Marino, la EURO 2019

„Tricolorii” mici vor debuta în San Marino, la EURO 2019

Calificata dupa o pauza de doua decenii la un Campionat European, reprezentativa U21 a României se va duela la turneul de anul viitor cu adversari redutabili în grupe.

EURO 2019 se va desfașura în perioada 16-30 iunie 2019, în cinci orașe din Italia și într-unul din San Marino, iar „tricolorii” mici fac parte din Grupa C, denumita și „grupa morții”. 

Așadar, elevii lui Mirel Rădoi îi vor avea ca adversari pe Anglia, Franța și Croația. Totuși, organizatorii au programat partida de debut a tricolorilor, cu Croația, în San Marino.

Aceasta va avea loc pe 18 iunie 2019, dar pe un stadion care are o capacitate de nici 5.000 de locuri. Inițial, s-a discutat de arena din Cesena (Italia), care numără 23.000, dar, cel mai probabil, va găzdui duelul dintre Anglia și Franța. „Nu puteam sa cadem cu echipele pe care le doream. Trebuia sa întâlnim și adversari mai grei. V

Ne puteți urmări și pe Google News

om pune probleme adversarilor, chiar daca avem cel mai mic coeficient. Cred ca putem face o figura frumoasa, sa punem probleme multor echipe. Nu știu prea multe despre Croaia, am vazut-o doar de doua ori. Cred ca Anglia este favorita și noua ne va ramâne sa terminam pe locul 2”, a spus Radoi.