Evenimentul Zilei > Actualitate > Trică a refuzat să facă deplasarea
Trică a refuzat să facă deplasarea

Trică a refuzat să facă deplasarea

Universitatea Craiova are mari probleme nu numai cu locul în clasament şi cu absenţa vedetei Florin Costea, ci şi cu comportamentul fotbaliştilor.

Veteranul Eugen Trică s-a supărat că antrenorul Mark Wotte nu-l mai foloseşte decât câteva minute, spre finalul meciurilor, şi a refuzat să facă deplasarea la Alba-Iulia pentru meciul de astăzi cu Unirea. „Jose“ nu a aceptat statul de rezervă, iar luni a răbufnit, reproşându-i lui Wotte că nu-l bagă titular.

Jucătorul infirmă conflictul

„Nu mă aşteptam să aibă atâta răbdare. Trică este mai impulsiv, iar acum a răbufnit. I-a spus lui Wotte că pleacă dacă nu joacă. N-am auzit ce i-a spus antrenorul, dar e clar că răspunsul nu l-a mulţumit. Eugen nu stă în acest contract, are o vârstă, un statut, şi nu-i convine să joace ultimele cinci minute“, a dezvăluit un apropiat al „juveţilor”.

Eugen Trică susţine că realitatea este alta. „Sunt baliverne. Nu am niciun fel de conflict cu Marc Wotte şi cu nimeni din club. Nu m-a deranjat faptul că am fost rezervă şi am fost băgat pe teren doar câteva minute. Nu am făcut deplasarea la Alba-Iulia pentru că am o contractură. Eu sunt sub contract cu Universitatea şi vreau să mai continui aici doi ani“, ne-a declarat Trică.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: