Tributul Apple pentru STEVE JOBS, la un an de la moartea sa: "Spiritul lui va sta întotdeauna la baza APPLE" | VIDEO

Tributul Apple pentru STEVE JOBS, la un an de la moartea sa: "Spiritul lui va sta întotdeauna la baza APPLE" | VIDEO

Un an de la moartea lui Steve Jobs. Apple a marcat acest eveniment printr-un omagiu publicat pe homepageul site-ului Apple: "Spiritul lui va sta întotdeauna la baza Apple".

Steve Jobs, cofondatorul firmei Apple Computer şi cel mai mare acţionar al companiei Disney, considerat ca fiind cel mai influent personaj atât din industira calculatoarelor cât şi în industria divertismentului, s-a stins din viaţă în urmă cu un an. A orchestrat lansarea unor produse vedetă, precum calculatorul iMac, tableta iPad sau telefonul multifuncţional iPhone.

Succesul acestor produse s-a datorat lui Steve Jobs, care a ştiut că, într-o lume în care informaţia sa află la un click distanţă, un brand puternic este acela care "umanizează" un business. Fanii Apple sunt ambasadori Apple: pe asta a mizat Steve Jobs, iar viziunea sa a fost preluată şi îmbogăţită de succesorul său Tim Cook. Numirea acestuia în fruntea companiei a fost ultima decizie înţeleaptă a lui Steve Jobs, şi asta o dovedeşte evoluţia companiei din ultimul an.

Mesajul lui Tim Cook, CEO-ul Apple, ca tribut pentru Steve Jobs:

Ne puteți urmări și pe Google News

"Trecerea în nefiinţă a lui Steve de acum un an a fost tristă şi dificilă pentru noi toţi. Sper că toată lumea va reflecta astăzi asupra vieţii lui extraordinare şi asupra felului în care a făcut lumea un loc mai bun.

Unul dintre cele mai mari daruri pe care Steve le-a dat lumii este Apple. Nici o companie nu a inspirat atâta creativitatea şi nu a stabilit asemenea standarde ridicate. Valorile noastre provenite de la Steve şi spiritul său vor sta pentru totdeauna la baza Apple. Avem marele privilegiu şi responsabilitatea de a duce mai departea moştenirea sa în viitor.

Sunt incredibil de mândru de munca pe care o facem, livrarea de produse pe care clienţii noştri le iubesc şi găsirea altora care să îi încânte încontinuare. Acesta este un tribut minunat în memoria lui Steve şi a tot ceea ce a însemnat el."

Aşa cum Steve Jobs însuşi a spus atunci când şi-a dat demisia (cu câteva zile înainte de a muri): "Cele mai luminoase şi inovatoare zile pentru Apple sunt cele care vor urma de-acum încolo". Ţinând cont că ultimul produs care a fost aprobat de Jobs a fost chiar recent lansatul iPhone 5, rămâne de văzut cum vor arăta produsele scoase pe piaţă sub conducerea lui Cook. <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/3GnCGVlbOe8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>