Evenimentul Zilei > Actualitate > Traseul Cristinei de la perioada Impact la VOCEA ROMÂNIEI. Artista parcă A RĂMAS ACEEAŞI deşi au trecut anii peste ea – VIDEO GALERIE
Traseul Cristinei de la perioada Impact la VOCEA ROMÂNIEI. Artista parcă A RĂMAS ACEEAŞI deşi au trecut anii peste ea – VIDEO GALERIE

Traseul Cristinei de la perioada Impact la VOCEA ROMÂNIEI. Artista parcă A RĂMAS ACEEAŞI deşi au trecut anii peste ea – VIDEO GALERIE

Cristina Bălan este noua Voce a României şi totodată mai bogată cu 100.000 de euro. Fosta solistă Impact a lipsit mult timp din lumina reflectoarelor pentru că s-a dedicat familiei, dar acest aspect nu i-a afectat deloc simţul pentru scenă, vocea şi charisma artistică.

Cristina Bălan a studiat muzica de mică şi la vremea potrivită s-a înscris la Conservator, la care a renunţat însă după doi ani, din cauză că se plictisise de teoria prea stufoasă.

În 1998, în urma unui casting, Cristina intra în trupa Impact şi îl întâlnea pe viitorul coleg de scenă, Rareş Timiş. Cei doi au colaborat foarte bine, iar asta s-a văzut în melodiile care au impus Impact printre cele mai apreciate trupe din România anilor 2000.

Impact a lansat mai multe hituri, printre care „Te iubesc“, „Lasă-mă să visez“, „Departe de tine“, „Clipe“ şi „Babe“. Câteva dintre acestea se regăsesc mai jos.

În 2009, Rareş a părăsit trupa, fiind înlocuit de Gabriel Bălan, dar în 2012 proiectul Impact a ajuns la sfârşit. Cristina şi Gabriel s-au căsătorit în 2012, iar un an mai târziu au devenit părinţii unor gemeni. Toma David şi Matei Nikolas sunt băieţeii lor.