Evenimentul Zilei > Actualitate > Trăiești cu HIV? Află ce poți face pentru ați fi BINE!
Trăiești cu HIV? Află ce poți face pentru ați fi BINE!

Trăiești cu HIV? Află ce poți face pentru ați fi BINE!

Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) anunță începerea programului ”Togheter”, destinat persoanelor care trăiesc cu HIV/SIDA. Acest program este un grup de suport menit pentru a ajuta aceste persoane să afle mai multe despre cine sunt ele cu adevărat, dar și care sunt provocările unei persoane seropozitive.

Principalele obiective ale grupului de suport ”Togheter” sunt: Conștientizarea resurselor interioare și exterioare, stimularea potențialului creativ în vederea mobilizării, încurajarea comunicării asertive , învățarea unor strategii sănătoase de a face față provocărilor, dar vor învăța și despre stigmatizare și discriminare, precum și care ar trebui să fie relația cu medicul și aderența la tratament.

Participarea în cadrul acestui grup de suport se va face în mod gratuit, cu o frecvență săptămânală, la sediul UNOPA din București, având o durată de 120 minute, sesiuni coordonate de către Cristi Mușat, asistent social și psihoterapeut experiențial în formare. 

Organizația menționează că ”este asigurată confidențialitatea persoanelor înscrise, cât și discuțiile din cadrul grupului. Înscrierea online este obligatory. Persoanele selectate sunt chemate la un interviu de cunoaștere” .

Cei care doresc să se înscrie, o pot face aici.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: