Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu participă la Comitetul Executiv Național al PMP
Traian Băsescu participă la Comitetul Executiv Național al PMP

Traian Băsescu participă la Comitetul Executiv Național al PMP

Conducerea Partidului Mișcarea Populară se reunește, astăzi, la Sinaia, în cadrul Comitetului Executiv Național. La ședință va participa și fostul președinte Traian Băsescu.

Comitetul Executiv Național va începe la ora 11.00, iar de la ora 12.00 este programat Colegiul Național al PMP. Printre subiectele discutate de liderii PMP se numără și câteva modificări la statut, un program politic, dar și alte chestiuni organizatorice. 

Fostul președinte Traian Băsescu s-a înscris, ieri, în PMP, anunțând că va rămâne un politician incomod și nimeni nu o să-i „închidă gura” vreodată. El a postat pe Facebook adeziunea sa la Mișcarea Populară, lăsând vizibile adresa de email și numărul de telefon.
 
„Primul și cel mai important motiv al revenirii mele în viața politică este legat de ceea ce se întâmplă începând cu data de 22 decembrie 2014, o campanie furibună de denigrare a celor două mandate pe care le-am avut ca preşedinte al României”, a explicat Băsescu.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.