Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGIC! Tatăl copiilor otrăviţi de străbunică, toamna trecută, s-a spânzurat
TRAGIC! Tatăl copiilor otrăviţi de străbunică, toamna trecută, s-a spânzurat

TRAGIC! Tatăl copiilor otrăviţi de străbunică, toamna trecută, s-a spânzurat

Lucian Slujitoru, în vârstă de 29 de ani, tatăl celor doi copii otrăviţi, din greşeală, cu soluție pentru purici în toamna anului trecut de străbunica lor, şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit de un vecin într-o magazie.

Anul trecut, în octombrie, comuna Unirea din județul Călărași a fost zguduită de tragedia care a lovit familia Slujitoru. Străbunica, în vârstă de 84 de ani, a încurcat sticla cu sirop de tuse cu cea în care se afla soluția pentru purici. Astfel, cei doi copii, Robert Slujitoru în vârstă de 5 ani, şi surioara lui mai mică, Andra-Mihaela, de 3 ani, au fost otrăviţi din greşeală.
Fetiţa a murit la câteva zile de la incident, însă fratele său a avut puterea să reziste. Băiatul înţelege tot ce se întâmplă în jurul său, dar nu poate comunica, deoarece i-au fost afectate corzile vocale. Andra-Mihaela Slujitoru a fost înmormântată în luna noiembrie 2011.
Se pare însă că tatăl nu a putut să treacă peste toată această durere şi a decis să îşi pună capăt zilelor. În urmă cu patru zile, Lucian a fost găsit, de un vecin, spânzurat într-o magazie din gospodărie. Medicul de pe ambulanţă venit la chemarea vecinului nu a mai putut decât să constate decesul.
Sursa: observatorcl.info

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: