Evenimentul Zilei > International > Tragedie uriașă când oamenii pleacă la serviciu. Explozia a ucis 14 oameni
Tragedie uriașă când oamenii pleacă la serviciu. Explozia a ucis 14 oameni

Tragedie uriașă când oamenii pleacă la serviciu. Explozia a ucis 14 oameni

Cel puţin 14 persoane şi-au pierdut viaţa în explozia unui camion care transporta gaz, la Lima, a anunţat sâmbătă Ministerul Sănătăţii din Peru. Explozia s-a produs ca urmare a unei scurgeri de gaz

”Moartea unei persoane a crescut bilanţul victimelor. În această seară sunt paisprezece morţi”, a declarat presei Victor Bocangel, ministrul adjunct al Sănătăţii, după ce i-a vizitat pe răniţii spitalizaţi în urma exploziei.

Potrivit acestuia, victima avea vârsta 39 de ani. Un bilanţ anterior indica 13 morţi şi aproximativ 50 de răniţi. În total, cinci copii au murit în explozia unui camion cu benzină care a avut loc joi la Villa El Salvador, o suburbie cu 500.000 de locuitori situată la sud de Lima.

Accidentul a avut loc joi cu puţin înainte de ora locală 7:00 (12:00 GMT), când localnicii plecau la serviciu, informează Agerpres.

Explozia s-a produs ca urmare a unei scurgeri de gaz. Focul s-a răspândit foarte repede. Au fost necesare 13 autospeciale pentru a face faţă incendiului, care a distrus cel puţin 14 case