Evenimentul ZileiActualitateTragedie la Buzău. O femeie gravidă a murit înainte de naştere. Familia este disperată

Tragedie la Buzău. O femeie gravidă a murit înainte de naştere. Familia este disperată

Tragedie la Buzău. O femeie gravidă a murit înainte de naştere. Familia este disperată
Un nou caz cutremurător a avut loc în comuna Brăeşti, judeţul Buzău, unde o tânără, în vărstă de 34 de ani, a decedat , fiind gravidă în 33 de săptămâni.

Femeia a suferit un stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată de către medici.

Buzoianca a fost adusă miercuri în stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, după ce ar fi suferit un infarct. Medicii i-au aplicat fără scuces manevrele de resuscitare. Fătul a murit și el în pântecele femeii.

Tânăra a spus familiei că se simte foarte rău, iar la scurt timp a devenit inconştientă. Rudele au solicitat de urgenţă o ambulanţă.

O salvare a transportat-o de urgență la spitalul din Buzău, unde a ajuns în stop cardio-respirator.

Zeci de minute au durat manevrele de resuscitare și nici șocurile electrice nu au putut să o readucă la viață pe femeie. Fătul a murit și el la scurt timp.

Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului judeţean Buzău, a afirmat că gravida a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Buzău în stop cardio-respirator.

„Tânăra a fost resuscitată, însă fără succes, din nefericire nici fătul nu a putut fi salvat. Trupul acesteia a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Bunilă
Purtătorul de cuvânt a precizat că „din evidenţele noastre se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău”, potrivit romaniatv.net


Accesează: