Agenții de poliție care au decedat, bărbat și femeie, lucrau în cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca și se aflau în misiune în momentul în care s-a produs accidentul. Aceștia patrulau pe drumul județean DJ221, pe raza localității Șutești

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.  Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul, au transmis colegii polițiștilor, din cadrul IPJ Brăila, într-o informare destinată presei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonelul Ştefan Stoian, la faţa locului au intervenit două autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD. Pompierii militari sosiți la fața locului au reușit să stingă incendiul și au descoperit în carcasa mașinii distruse trupurile carbonizate ale celor doi polițiști decedați.

Din primele cercetări, autovehiculul în care se aflau cei doi polițiști a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit de un copac. Imediat mașina a fost cuprinsă de flăcări, iar cei doi au rămas blocați în interior.

Potrivit presei brăilene, cei doi polițiști sunt agent șef Mihai Bâră (45 de ani) – care se afla la volan si agent Ana Maria Manea (21 de ani). Tanara lucra în poliție de doar cinci luni, în timp ce agentul sef mai avea un an până la pensionare.

Poliția Română a transmis, pe pagina de Facebook, un mesaj de condoleanțe după moartea celor doi polițiști. Mai mulți colegi și cunoscuți ai celor doi polițiști decedați au ținut să-și aducă omagiile și să prezinte condoleanțe familiilor îndoliate, în comentariile postate după tragicul eveniment, pe pagina de socializare a Poliției. Aceș