Evenimentul Zilei > Justitie > Tragedie în lumea Justiției. O celebră judecătoare din România a fost răpusă de Covid-19
Tragedie în lumea Justiției. O celebră judecătoare din România a fost răpusă de Covid-19

Tragedie în lumea Justiției. O celebră judecătoare din România a fost răpusă de Covid-19

O judecătoare în vârstă de numai 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a pierdut bătălia cu COVID-19. Aceasta și-a dat ultima suflare pe patul de spital, după ce medicii au încercat cu toate puterile să o salveze.

Cristina Simona Moţa, judecătoare în cadrul Tribunalului Gorj, a murit după ce a fost infectată cu  COVID-19. Aceasta era sora fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Moţa, care acum activează în DNA şi s-a remarcat prin anchete în dosare importante.

Cristina Simona Moţa era judecător la Secţia Penală și a fost internată în urmă cu câteva zile la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după începuse se simtă din ce în ce mai rău.

Medicii au încercat cu toate forțele o salveze, dar virusul nu s-a lăsat învins.

O altă tragedie provocată de COVID-19

O altă tragedie asemenatoare s-a întâmplat în urmă cu două zile, când o doctoriță care a luptat pentru a îi salva pe ceilalți, a decedat după ce s-a infectat cu COVID-19. Aceasta avea 58 de ani și își exercita activitatea la Policlinica Militară din Buzău.

Mirela Pană a murit după ce a încercat să se trateze singură, acasă, timp de trei săptămâni, de când a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta își dedica viața pentru pacienții ei și nu s-a gândit nici măcar o secundă la starea ei de sănătate. După câteva zile în care doctorița s-a simțit rău, a decis meargă la Spitalul Judeţean Buzău

La data de 4 octombrie, doctorița a fost internată în secţia Pneumologie a Spitalului Județean Buzău. Aceasta a fost transportată de urgență la București după ce starea ei era într-un punct critic., potrivit stiridebuzau.ro. Apropiații au transmis Mirela Pană nu era vaccinată împotriva virusului, iar aceasta avea și multe alte probleme de sănătate.

Internauții i-au scris pe rețelele de socializare o serie de mesaje în semn de respect pentru munca depusă de medic, dar și pentru prietenia pe care o aveau cu ea.

Colega și prietena noastră, dr. Mirela Până a plecat în altă lume… O lume mai bună. O să ne lipsești, draga noastră!”, a scris Anamaria Arădoaie pe Facebook.