Haosul s-a declanșat în momentul în care un elicopter de turism s-a prăbuşit, sâmbătă noapte, peste o parcare de maşini aflată în imediata apropiere a unui parc de expoziţii din Pennsylvania. Nu se știe dacă elicopterul se pregătea să decoleze sau era în zbor la momentul prăbușirii.

Din fericire, nicio persoană nu a decedat, doar trei persoane, care se aflau la bordul eliciopterului (pilotul și doi pasageri), fiind rănite.

Victimele au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar acum sunt în afara oricărui pericol. William Gelgot, şeful poliţiei din Bloomsburg, a declarat pentru ABC News că rănile suferite de cei trei nu le pun viaţa în pericol.

Imediat după prăbușirea elicopterului, Administraţia Aviatică Federală şi autorităţile care se ocupă de siguranţa transporturilor au deschis o anchetă pentru a determina care au fost cauzele care au determinat acest accident aviatic.

Elicopterul prăbușit lângă un parc auto în Pennsylvania a fost avariat. O parte din carcasă este distrusă, iar rotorul, strivit. De asemenea, pagube însemnate au suferit și mașinile aflate în parcare.