Evenimentul Zilei > International > Tragedie aviatică. Un elicopter s-a prăbuşit. Din păcate, nu sunt suprevieţuitori
Tragedie aviatică. Un elicopter s-a prăbuşit. Din păcate, nu sunt suprevieţuitori

Tragedie aviatică. Un elicopter s-a prăbuşit. Din păcate, nu sunt suprevieţuitori

Un elicopter s-a prăbuşit, vineri, în regiunea Boemia, din Cehia. Cei doi piloţi aflaţi la bordul elicopterului au murit. Firma de aviaţie DSA a anunţat pe site că eparatul aviatic efectua un zbor de antrenament iar în momentul impactului cu solul cei doi piloţi de la bord au murit. În momentul prăbuşirii, elicopterul a luat foc. Pompierii ajunşi la faţa locului au reuşit să stingă incendiul la scurt timp de la accident.

Este vorba despre un instructor ceh și despre un elev de altă naționalitate, care nu a fost încă dezvăluită, potrivit b1.ro

"În acest moment nu mai avem informații suplimentare despre situația dezastrului aerian și colaborăm îndeaproape cu autoritățile competente pentru a identifica cauzele accidentului", a declarat compania.

"Când pompierii au venit la incident, elicopterul ardea. Locuitorii încercau să stingă incendiul cu ajutorul stingătoarelor de incendiu, dar nu era de ajuns", a declarat purtătoarea de cuvânt a pompierilor Martina Gotzova.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.