În judeţul Bihor, pe DN 76 Oradea – Vârfurile, se circulă alternativ pe un fir, din cauza alunecărilor de teren produse la kilometrul 86+400 de metri. Traficul în zona afectată este fluidizat cu ajutorul unui semafor.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, din cauza alunecărilor de teren, este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În judeţul Tulcea, DN22 Smârdan – Măcin, din cauza inundaţiilor, este restricţionat traficul greu de 7,5 tone.

În judeţul Vrancea, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, circulaţia se desfăşoară pe un fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri, din cauza unei alunecări de teren, ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă.

Până la sfârşitul lunii mai 2018, se execută lucrări de reparaţii asupra carosabilului, în judeţul Vâlcea, pe DN7 (şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti), pe tronsonul kilometric 0-2. Circulaţia autovehiculelor este deviată prin oraşul Călimăneşti, cu ajutorul indicatoarelor rutiere.

În ceea ce priveşte traficul feroviar, precizăm că circulaţia pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunişor, este întreruptă temporar întrucât se efectuează lucrări de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona staţiei CF Balota, din judeţul Mehedinți.

Traficul feroviar este blocat în judeţul Dâmboviţa, pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, la kilometrul 65+150, din cauza alunecării terasamentului.