Evenimentul Zilei > Social > TRAFICUL în ROMÂNIA. Restricții de CIRCULAȚIE pe mai multe DRUMURI
TRAFICUL în ROMÂNIA. Restricții de CIRCULAȚIE pe mai multe DRUMURI

TRAFICUL în ROMÂNIA. Restricții de CIRCULAȚIE pe mai multe DRUMURI

Centrul Infotrafic a anunțat că există mai multe restricții de circulație. Sunt vizate câteva drumuri naționale din întreaga țara.

În judeţul Bihor, pe DN 76 Oradea – Vârfurile, se circulă alternativ pe un fir, din cauza alunecărilor de teren produse la kilometrul 86+400 de metri. Traficul în zona afectată este fluidizat cu ajutorul unui semafor.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, din cauza alunecărilor de teren, este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În judeţul Tulcea, DN22 Smârdan – Măcin, din cauza inundaţiilor, este restricţionat traficul greu de 7,5 tone.

În judeţul Vrancea, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, circulaţia se desfăşoară pe un fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri, din cauza unei alunecări de teren, ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă.

Până la sfârşitul lunii mai 2018, se execută lucrări de reparaţii asupra carosabilului, în judeţul Vâlcea, pe DN7 (şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti), pe tronsonul kilometric 0-2. Circulaţia autovehiculelor este deviată prin oraşul Călimăneşti, cu ajutorul indicatoarelor rutiere.

În ceea ce priveşte traficul feroviar, precizăm că circulaţia pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunişor, este întreruptă temporar întrucât se efectuează lucrări de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona staţiei CF Balota, din judeţul Mehedinți.

Traficul feroviar este blocat în judeţul Dâmboviţa, pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, la kilometrul 65+150, din cauza alunecării terasamentului.