Evenimentul Zilei > Actualitate > Trafic închis pe DN 1A. VEZI motivele
Trafic închis pe DN 1A. VEZI motivele

Trafic închis pe DN 1A. VEZI motivele

Traficul rutier va fi închis, sâmbătă, pe DN 1A, pe tronsonul Cheia - limită cu judeţul Braşov, în intervalul orar 10:30 – 17:30, ca urmare a desfăşurării concursului naţional automobilistic Raliului Braşovului - etapa I din Campionatul Naţional de Raliuri - Dunlop 2012, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova remis, vineri, presei, concursul se va desfăşura pe reţeaua drumurilor naţionale din judeţele Braşov şi Prahova.

În Prahova, cursa va avea loc pe DN 1A, pe tronsonul cuprins între km 149+950 m – localitatea Cheia şi km 160+350, limită cu judeţul Braşov, în intervalul orar 10,30 – 17,30 circulaţia rutieră fiind închisă pe acest segment de drum.
Conform programului de desfăşurare a cursei automobilistice pe DN 1A, la ora 12:16 se va da startul din localitatea Babarunca, judeţul Braşov, punctul de sosire fiind zona “Antene” (Cheia), din Prahova, iar la 15:13 se va da startul din localitatea Cheia, punctul de sosire fiind localitatea Babarunca.

Poliţiştii vor lua măsuri de securitate şi de avertizare rutieră a participanţilor la trafic, aceştia din urmă fiind rugaţi să folosească rutele ocolitoare şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: