Evenimentul Zilei > Social > TRAFIC FEROVIAR BLOCAT blocat între PLOIEȘTI Sud și BUZĂU. Balustrada unui pod, prăbușită pe calea ferată
TRAFIC FEROVIAR BLOCAT blocat între PLOIEȘTI Sud și BUZĂU. Balustrada unui pod, prăbușită pe calea ferată

TRAFIC FEROVIAR BLOCAT blocat între PLOIEȘTI Sud și BUZĂU. Balustrada unui pod, prăbușită pe calea ferată

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că circulaţia feroviară a fost oprită începând cu ora 09.00 pe relaţia Ploieşti Sud - Ploieşti Est -Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind întreruptă şi alimentarea cu energie electrică a firelor de contact. Nu sunt victime.

Pompierii ISU Prahova acționează cu un echipaj pentru asigurarea zonei. Nu sunt victime.Circulatia CFR este blocată pe ambele sensuri pe ruta Ploiești-Buzău. Balustrada cazută ocupă trei linii. Trei trenuri de călători sunt oprite în stații, două în Valea Călugărească și unul în Ploiești Sud. IPJ Prahova a anunțat că trafic rutier este dirijat în zona Podului. Circulatia CFR este blocată pe ambele sensuri pe ruta Ploiești-Buzău.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti s-a deplasat deja la faţa locului, fiind de asemenea îndrumată pentru întervenţie şi o drezină pantograf pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact şi remedierea deranjamentelor, spune Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR Infrastructură.

La această oră 4 trenuri de călători au fost oprite în gările de pe traseu, după cum urmează:

–  IR 1570 (Galaţi – Bucureşti Nord) – staţionează în Valea Călugărească

–   IR 1573 (Bucureşti Nord – Galaţi) – staţionează în Ploieşti Sud

–   R 5054 (Adjud – Ploieşti Sud) – staţionează în Valea Călugărească

–   IR 1732 (Galaţi – Braşov)- staţionează în Mizil

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.