Trafic deviat pe Autostrada A1, în localitatea Bolintin-Deal, judeţul Giurgiu

Trafic deviat pe Autostrada A1, în localitatea Bolintin-Deal, judeţul Giurgiu Sursa foto: Asociația Pro Infrastructură

Trafic deviat pe Autostrada A1. Este vorba de porțiunea aflată în localitatea Bolintin-Deal, judeţul Giurgiu. Iar traficul va fi deviat până pe 26 aprilie pe bretele laterale construite în proximitatea autostrăzii.

Trafic deviat pe Autostrada A1, în localitatea Bolintin-Deal

Potrivit Infotrafic, acestea au câte două benzi de deplasare atât pe sensul către Bucureşti, cât şi pe sensul către Piteşti, iar limita de viteză este restricţionată la 40 kilometri pe oră, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Măsura a fost luată pentru a permite executarea de lucrări pe Autostrada A0 ce supratraversează Autostrada A1.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în perioada 11 aprilie – 26 aprilie a.c., pentru a permite montarea grinzilor centrale ale pasajului de pe autostrada A0, ce supratraversează autostrada A1, la kilometrul 18+400 de metri, localitatea Bolintin Deal, județul Giurgiu, traficul rutier este deviat de pe autostrada A1 București-Pitești, pe bretele laterale, construite în proximitatea autostrăzii.

Acestea au câte două benzi de deplasare atât pe sensul către București, cât și pe sensul către Pitești. În zona în care circulația rutieră este deviată, limita de viteză este restricționată la 40 km/h”, se arată în comunicatul Poliției Române.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trafic deviat pe A1 București-PiteștiTrafic deviat pe Autostrada A1. Sursa foto: Arhiva EVZ

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers în Târgu Secuiesc

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 11B, localitatea Târgu Secuiesc, județul Covasna, o autoutilitară a luat foc. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru stingerea incendiului de către pompieri, estimându-se reluarea traficului în 30 de minute.

„În perioada 11 aprilie - 26 aprilie a.c., pentru a permite montarea grinzilor centrale ale pasajului de pe autostrada A 0, ce supratraversează autostrada A 1, la kilometrul 18+400 de metri, localitatea Bolintin Deal, județul Giurgiu, traficul rutier este deviat de pe autostrada A 1 București-Pitești, pe bretele laterale, construite în proximitatea autostrăzii. Acestea au câte două benzi de mers atât pe sensul către București, cât și pe sensul către Pitești. În zona în care circulația rutieră este deviată, limita de viteză este restricționată la 40 km/h”, se arată în comunicat.

Trafic deviat în Vâlcea

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că  în județul Vâlcea, se vor executa mai multe lucrări de reparații, după cum urmează:

DN 7: km. 218+800 - 228+000, pe raza localităților Tuțulești - Câineni, se efectuează reparații asfaltice, între orele 08:00 - 13:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.

DN 7A: km. 10+000 - 10+300, în extravilanul localităților Valea lui Stan - Săliștea, se lucrează la montare/reparare parapet metalic, între orele 08:00 - 16:00. Traficul se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație.

DN 67B: km 77+800 - 88+000, în extravilanul localităților Tetoiu - Giulești, se taie vegetația periculoasă pentru trafic, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară în mod similar, se arată în comunicatul Poliției.