Evenimentul Zilei > Actualitate > Trădare la Antena 1. Bendeac „s-a dat” de partea concurenței? PRO TV dă lovitura anului
Trădare la Antena 1. Bendeac „s-a dat” de partea concurenței? PRO TV dă lovitura anului

Trădare la Antena 1. Bendeac „s-a dat” de partea concurenței? PRO TV dă lovitura anului

Să fie oare lovitura de grație pentru Antena 1? Mihai Bendeac, celebrul actor, a făcut o declarație care i-a lăsat mască pe toți. Se pregătește de plecare?

Mihai Bendeac este vedeta Antenei, însă, în ultima vreme este tot mai nemulțumit de ceea ce se întâmplă în trustul său și făcut comparație cu postul concurent, Pro TV. În ultima emisiune difuzată, juratul “iUmor“ nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce Delia l-a întrebat din senin dacă a făcut vreodată o…colonoscopie!

Mihai Bendeac a rămas cu gura căscată pentru câteva secunde, după care s-a dezlănțuit, scrie Cancan.

„La Pro TV niciodată nu se întâmpla așa ceva, se tăia la montaj. Ei se înțelegeau din priviri. Vreau o zi in care totul este glamurous și decent. Oamenii aia au o imagine impecabila. Noi suntem vai de capul nostru. Imaginează-ți că Andra se uită la Călinescu și îl întreabă dacă și-a făcut vreodată colonoscopie. Se tăia la montaj tot. Nu poți să dai la televizor așa ceva, mai ales că vine din nimic. De ce nu suntem și noi un show mare?”, a spus Mihai Bendeac.

Pe parcusul emisiunii, Bendeac a repetat obsesiv, că “la Pro TV este profesionalism“, iar reporterul care îl intervieva îi dădea dreptate, deoarece înainte să lucreze la Antena 1, a lucrat la Pro TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.