Evenimentul Zilei > International > Top cele mai admirate femei din lume. Cine credeţi că este pe locul întâi. Lista în articol
Top cele mai admirate femei din lume. Cine credeţi că este pe locul întâi. Lista în articol

Top cele mai admirate femei din lume. Cine credeţi că este pe locul întâi. Lista în articol

Un nou top care face înconjurul lumii a fost realizat de YouGov în care prezintă cele mai admirate femei de pe planetă. Nici bărbaţii nu au fost neglijaţi: Fondatorul Microsoft Bill Gates rămâne cel mai admirat om din lume. Iar la femei situaţia se schimbă, celebra actriţă Angelina Jolie a fost detronată.
Michelle Obama este cea mai admirată femeie din lume, potrivit unui nou sondaj. Deşi au trecut mult de doi ani de la părăsirea Casei Albe fosta primă doamnă, Michelle Obama, este încă admirată de oamenii din întreaga lume.
Michelle Obama a detronat-o pe Angelina Jolie, care a coborât două locuri pe lista întocmită în acest an.   
Fosta primă doamnă este urmată de Oprah Winfrey, Angelina Jolie, Regina Elisabeta și Emma Watson. YouGov a întocmit listele cu 20 de femei și 20 de bărbați prin colectarea datelor din 41 de țări. Peste 42 000 de persoane au fost intervievate pentru a întocmi  lista. Cei chestionaţi au fost pur și simplu întrebați: „Gândiți-vă la oamenii activi din lume astăzi, pe care admirați cel mai mult?”.
Pe lista bărbaților, Bill Gates își păstrează locul întâi ca cel mai admirat din lume, urmat de fostul președinte Barack Obama, Jackie Chan , liderul chinez Xi Jinping și miliardarul de afaceri Jack Ma.
YouGov a făcut un top global pe țări: Familia Obama, domină în topul celor mai admirați oameni din America. Președintele  Donald Trump este cel de-al doilea cel mai admirat din SUA, iar judecătorul Curții Supreme,  Ruth Bader Ginsburg, este a doua cea mai admirată femeie din SUA.
Anul trecut, un sondaj Gallup arăta că Michelle Obama a fost cea mai admirată femeie a Americii. A fost pentru prima oară în 17 ani altcineva decât Hillary Clinton. În topul Gallup din 2018 a celor mai admirați bărbați, Barack Obama a câștigat pentru al 11-lea an la rând. 
Cuplul a rămas influent  după ce a părăsit Casa Albă
În 2018, au semnat un acord de a produce filme și seriale pentru Netflix. La începutul acestui an Netflix a anunțat despre primele proiecte care au fost produse de familia Obama. Mai mult,  Michelle Obama a dat lovitura la începutul anului: a vândut peste 10 milioane de exemplare  în cinci luni de la lansarea cărţii „Becoming”. Se spune, potrivit bsnews, că este cel mai bine vândut autor din istorie.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: