La evenimentul „VeloParlamentari în tandem”, organizat de deputata PNL Alina Gorghiu, au participat mai mulți politicieni. Candidatul PDL la Primăria sectorului 1, Theodor Paleologu, a venit și el să pedaleze pe traseul Parcul Herăstrău – Piața Victoriei – Parcul Izvor. Nu l-a împiedicat costumul să se urce pe bicicletă, însă n-a mai apucat startul, pentru că trebuia să ajungă la Sala Polivalentă, acolo unde colegii lui de partid lansau candidații pentru alegerile de luna viitoare.
Până să plece, s-a întreținut însă cu pensionarii veniți în Parcul Herăstrău să ia pulsul orașului duminca, de dimineață. L-au înconjurat să-i spună că-s nemulțumiți de oamenii aleși de Victor Ponta pentru guvern, dar mai ales de numirea ministrului cu studii la Stanford, Corina Dumitrescu.
Pentru că startul cursei a avut loc la ora 11.30, cu o jumătate de oră mai târziu după începerea evenimentului PDL de la Sala Polivalentă, Toader Paleologu a plecat să-și primească lansarea la Primăria sectorului 1.
Printre cei care și-au mai anunțat prezența la pedalat au fost Rober Negoiță și colegul lui, Nicu Bănicioiu, dar și Silviu Prigoană și Nicușor Dan, ambii candidați la Primăria Capitalei.