Evenimentul ZileiSportȚiriac tranșează evoluția Cristinei Neagu: „Poți să o pui alături de…:”

Țiriac tranșează evoluția Cristinei Neagu: „Poți să o pui alături de…:”

Țiriac tranșează evoluția Cristinei Neagu: „Poți să o pui alături de…:”
Ion Țiriac a vorbit la superlativ despre Cristina Neagu, liderul echipei naționale de handbal feminin a României, desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume. 

România nu a avut cea mai bună prestație la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Cristina Neagu însă, a fost din nou „motorul” echipei, jucătoare indispensabilă, elogiată de către Ion Țiriac.

În opinia lui Ion Țiriac, locul Cristinei Neagu este alături despre legendele sportului românesc, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Nadia Comăneci și Simona Halep.

„Avem un mare motor la handbal, cum îl avem şi la tenis. Poţi să o pui pe Neagu alături de Hagi, alături de Halep şi de Năstase, fără niciun fel de îndoială. Sper să mai rămână şi să o mai ţină fizicul încă un an, doi, cât mai poate”, a declarat Ion Țiriac, potrivit TelekomSport.

Ion Țiriac vrea investiții la juniori

Pentru că România nu se poate baza la nesfârșit pe Cristina Neagu, în opinia lui Ion Țiriac, ar trebui să se pună mai mult accentul pe centrele de copii și juniori.

„Însă și la handbal trebuie să semeni. În loc să aduci de peste graniţă ca să faci o echipă, nu nu. Fă o echipă de juniori şi cu asta te mândreşti mult mai mult decât cu echipele care eventual nu se califică pe nu ştiu unde”, a mai spus omul de afaceri, potrivit sursei citate.


Accesează: