Evenimentul Zilei > Actualitate > Timișoara va găzdui șase meciuri din turul preliminar al UEFA Futsal Champions League
Timișoara va găzdui șase meciuri din turul preliminar al UEFA Futsal Champions League

Timișoara va găzdui șase meciuri din turul preliminar al UEFA Futsal Champions League

Timișoara va găzdui șase meciuri din turul preliminar al UEFA Futsal Champions League, în perioada 28 august – 2 septembrie.

Campioana și deținătoarea Cupei României, dar si a Supercupei la futsal, Informatica Timișoara, va juca, în premieră, în UEFA Futsal Champions League. Aceasta este cea mai tare competiție intercluburi din lume. Gruparea bănățeană tocmai a primit de la UEFA vestea că forul european a fost de acord ca echipa să găzduiască meciurile grupei din care face parte în turul preliminar.

Decizia a fost luată după ce săptămțâna trecută Laurent Morel, oficial UEFA, a inspectat Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, dar și mai multe hoteluri din oraș. „Suntem optimiști și sperăm că vom putea găzdui un asemenea eveniment”, spunea Florin Chirițescu, directorul sportiv al echipei Informatica Timișoara, la sfârșitul vizitei delegatului UEFA.

Timișoara va găzdui șase meciuri din turul preliminar al UEFA Futsal Champions League. Tragerea la sorti pentru formarea celor 9 grupe preliminare va avea loc săptămâna viitoare.