Evenimentul ZileiInternationalTeroare pe străzile din Hollywood. Un nou eveniment soldat cu victime

Teroare pe străzile din Hollywood. Un nou eveniment soldat cu victime

Teroare pe străzile din Hollywood. Un nou eveniment soldat cu victime
 Un bărbat îmbrăcat cu o vestă antiglonţ a fost ucis sâmbătă de poliţişti americani pe străzile din  Hollywood. Acesta a lovit o maşină a poliţiei în timp ce circula cu vehiculul său în marşarier, a anunţat poliţia din Los Angeles, vestul SUA.

Poliţiştii erau în curs de a răspunde la un apel când un autoturism s-a oprit în faţa vehiculului lor pe Sunset Boulevard – Hollywood, a frânat şi apoi a dat înapoi ca să intre în maşina poliţiei, a explicat pe Twitter poliţia oraşului.

„Şoferul maşinii a ieşit, el avea o vestă antiglonţ şi mâna dreaptă ascunsă la spate”, potrivit poliţiei. „El s-a îndreptat spre poliţişti care au ieşit din vehiculul lor de patrulare. El a numărat ‘3,2,1’ şi a început să-şi mişte braţul înainte”, iar poliţia a deschis focul. Bărbatul a fost atins de glonţ şi declarat mort la faţa locului.

Celebrul bulevard din Los Angeles a fost închis temporar

Celebrul Sunset Boulevard a fost închis temporar circulaţiei. Un trup neînsufleţit acoperit cu un material alb se afla pe şosea lângă un vehicul negru, un geam lateral al căruia, de partea şoferului, era spart, după cum se putea vedea din fotografii.

Anchetatori specializaţi ai poliţiei s-au deplasat la faţa locului pentru a încerca să clarifice circumstanţele incendiului, a precizat poliţia din Los Angeles.

Bărbatul a fost împușcat, fiind lovit de mai multe focuri de armă și a fost declarat mort la fața locului de medicii prezenți.

Jurnaliștii prezenți la fașa locului au descris că era mult sânge pe stradă, în timp ce corpul era acoperit cu o cearșaf albă pe Sunset Boulevard. Strada de renume mondial a fost închisă temporar în ambele direcții, lângă Fairfax Avenue, fiind semnalată o prezență masivă a forțelor de ordine.

Detectivii așteaptau un mandat de percheziție, astfel încât să poată percheziționa vehiculul bărbatului pentru a găsi dovezi. De asemenea, studiază zona în căutare de videoclipuri și martori pentru intervievare.

Un vehicul negru cu mai multe autocolante pe bara protecție din spate a intrat intenționat, în marșarier într-un vehicul al Departamentului de Poliție din Los Angeles, anunță poliția din Los Angeles, citată de nbclosangeles.com.


Accesează: