Evenimentul Zilei > Actualitate > Teroare la Botoșani! A fost la un pas să facă un măcel cu o drujbă
Teroare la Botoșani! A fost la un pas să facă un măcel cu o drujbă

Teroare la Botoșani! A fost la un pas să facă un măcel cu o drujbă

Un scandal între doi vecini s-a finalizat cu un atac feroce. Polițiștii din Botoșani spun că au fost chemați de urgență, prin sistemul național 112, să intervină la un bloc de locuințe, unde un bărbat de 35 de ani, ce părea drogat, a început să facă scandal și să taie ușile apartamentelor cu o drujbă.

Înarmați cum se cuvine, polițiștii au descins în număr mare la adresa indicată, unde a găsit un haos de nedescris. Mai mulți vecini cereau ajutor din spatele ușilor închise, pentru a fi scăpați de vecinul care părea că a înnebunit.

La unul dintre etaje, o ușă de la un apartament era complet tăiată cu drujba, proprietarul fiind în stare de șoc. Omul a mărturisit că i-a atras atenția vecinului de 35 de ani pentru că asculta muzică la un volum foarte tare, și deranja pe toată lumea.

Enervat că i s-a atras atenția agresorul a luat o drujbă și a început să își fugărească vecinul pe casa scării. „Omul s-a ascuns în propriul apartament și a reușit să sune la 112. Între timp, agresorul tăia ușa cu drujba zgomotul și strigătele de ajutor putând fi auzite de dispeceratele de la Poliția și Jandarmerie Botoșani, care au trimis echipaje în zonă. Agresorul a fost dus la audieri”, a spus un polițist.

După câteva ore de audieri, timp în care agresorul le-a spus polițiștilor că s-a pierdut cu firea și nu a mai știut ce face, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani a dispus reținerea acestuia pentru ultraj contra bunelor moravuri, amenințare și distrugere.

L-a ucis cu drujba pe un samsar de mașini

Acum un an, mai exact în noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2019, Dorin Sebastian Moldovan, din Arad, s-a înarmat cu o drujbă și a mers în comuna Sânandrei, lângă Timişoara, pentru a-l ucise pe un samsar de mașini, care i-a vândut o mașină defectă. „Cu acea drujbă a pătruns fără drept în locuinţa victimei prin distrugerea cu drujba a uşii de la intrare.

După ce inculpatul a intrat în locuinţă, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuinţă, a sărit pe geamul unei camere şi a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o şi, cu acea drujbă, a ucis victima, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum şi în alte zone ale corpului”, arătau anchetatorii.

În acelaşi timp, şi copilul bărbatului ucis a fost rănit, în timp ce încerca să se salveze. Acesta şi-a rupt piciorul şi a avut nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Autorul a fost condamnat în ianuarie 2020, la închisoare pe viață. Victima a reușit să sune la poliție, dar oamenii legii nu s-au grăbit să intervină deoarece nu au crezut că cineva este în stare să ucidă o altă persoană, cu o drujbă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: