Evenimentul Zilei > Politica > TENSIUNI ÎN USL. PNL Mehedinți cere ajutor de la centru
TENSIUNI ÎN USL. PNL Mehedinți cere ajutor de la centru

TENSIUNI ÎN USL. PNL Mehedinți cere ajutor de la centru

Vicepreşedintele filialei Mehedinţi a Partidului Naţional Liberal (PNL), Daniel Cârjan a declarat ieri, pentru Agerpres, că a solicitat conducerii liberale centrale de la Bucureşti să intervină în aplanarea conflictului declanşat de social-democraţii din judeţ.

Potrivit sursei citate, partenerii de guvernare continuă să se abată de la protocolul stabilit şi să-i ignore în luarea unor decizii importante.

"Din cauza unor jocuri de culise, chiar eu am fost înlocuit abuziv din funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, iar funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi este ocupată de o persoană care nu mai face parte din PNL", a precizat Cârjan. "De asemenea, nu se respectă algoritmul convenit, în unele entităţi economice, unde liberalii ar trebui să-şi propună proprii oameni, sunt numite persoane care nu au nicio legătură cu noi".

În context, vicepreşedintele PNL Mehedinţi a arătat că are speranţa că, la centru, se va lua o decizie în ceea ce priveşte neînţelegerile dintre PSD şi PNL în judeţul Mehedinţi. "Altfel, liberalii vor fi consideraţi, cu adevărat, la remorca social-democraţilor şi cei care vor câştiga din acest scandal vor fi partidele din opoziţie", a avertizat el.