"La data de 10 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale cu sprijinul Direcţiei de Opetaţiuni Speciale – Brigada de Operaţiuni Speciale Timişoara, Brigada de Operaţiuni Speciale Cluj, Brigada de Operaţiuni Speciala Alba Iulia şi Secţiei 9 Rurale Jebel sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi comune de localizare şi prindere a unui bărbat de 40 de ani, care este condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani si 4 luni", se arată într-un comunicat emis de poliția Timiș.

Bărbatul a fost prins în zona localităţii Voiteg din judeţul Timiş şi urmează să fie audiat la Poliţie, apoi să fie dus în Penitenciarul Timişoara.

În luna iunie, 2017, a fost organizată o operațiune de prindere a membrilor rețelei, de către poliție. Numai că o parte dintre aceștia au reuști să fugă din țară, printre care și liderul grupării, Adrian Bondar. Tribunalul Timiș emisese un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 4 luni, pentru furt calificat și grup infracțional organziat.

Reţeaua de spărgători s-a înființat în 2013, iar de atunci s-a tot mărit. O parte dintre membrii reţelei au fost implicaţi şi în alte dosare de furt ori violenţe.