Evenimentul Zilei > Monden > Telenovela continuă! Planuri mari pentru Vulpița și Viorel
Telenovela continuă! Planuri mari pentru Vulpița și Viorel

Telenovela continuă! Planuri mari pentru Vulpița și Viorel

Vulpița și Viorel Stegaru sunt personajele momentului, fiind urmăriți de milioane de telespectatori, iar telenovela dintre cei doi pare că nu mai are sfârșit.

Emisiunea Acces Direct nu pierde nici măcar o ocazie de a-i scoate la înaintare pe cei doi soți, Veronica și Viorel, mai ales că, de când au început această telenovelă, audiența lor bubuie.

Viața Veronicăi și a lui Viorel Stegaru pare în momentul de față subiectul unui film fără final, iar Acces Direct a găsit o nouă modalitate de a-i face și mai celebri pe protagoniști, iar astfel să iasă și ei în câștig de cauză.

Acces Direct a observat că Vulpiței i se cam aprind călcâiele după Tzanca Uraganul și au pus la bătaie un plan.
Veronica și-a anunțat „fanii” de pe Instagram, cu mândrie, că va merge cu Viorel la Mia Musica, un club de manele din București.

Dar asta nu e tot, căci cel care va întreține atmosfera în celebrul club este nimeni altul decât Tzanca Uraganul, cel care a reușit să o dea pe spate pe Vulpiță de când a ajuns în Capitală.

Cu siguranță va ieși și de aici subiect pentru un nou episod care să-i țină lipiți de ecrane pe susținătorii celor doi soți, iar astfel audiențele emisiunii de la Antena 1 vor continua să crească, informează Cancan.