După ce artista a postat mesajul pe Facebook, sute de prietenii virtuali i-au transmis mesaje de susținere. 

 

„Avem probleme, mă?? Avem convulsii de indignare! Ne sufocăm de atâta controversă! Avem insomnii de vigilență în fața nedreptății! Atacuri de panică față în față cu inechitatea! Puseuri de revoltă împotriva ticăloșiei! Greața ne ia de la ipocrizie!

Nu mai răbdăm atâta… în fine. Și în vremea asta niște oameni nu își iau banii / drepturile bănești ce li se cuvin. De trei luni. Nu văd banii pentru care au contracte, banii pentru care au muncit. Trei luni.

SIGUR, cu toții înțelegem că e o situație. Că se va rezolva în cel mai scurt timp, că lucrurile nu vor rămâne așa, că nu e vina noastră… Că să avem puțintică răbdare… Că nu-i bine să facem scandal acum…

Că o să zică… Și în timpul ăsta, alături de noi, niște alți noi – debutanți, figuranți, cabiniere, plasatoare, îngrijitori, pompieri, într-un cuvânt colaboratorii….- încearcă să se cârpească. Așa cum pot.

De azi pe mâine. De-o pâine. Ba chiar suntem generoși și altruiști, deh, artiști… mai ,ajutăm” un pic. O mica sumă, OAMENI suntem! Ne pasă, nu-i așa?!? Salariul ăla al nostru (bun, rău, mare, foarte mare, prea mare – după unii -… potrivit, ok) merge înainte.

Între timp mai facem o plimbare, o călătorie de plăcere, o excursie, o colaborare fructuoasă, un proiect măreț și curajos! Doi se ceartă, și-al treilea moare de foame. Și al patrulea… și-al cincilea… da’-s mici. Prea mici. Aproape că E MINUNAT. E SOLD OUT”, este mesajul postat de Maia Morgenstern pe contul de socializare 
 

 

Te-ar putea interesa și: