Evenimentul Zilei > Sport > Țeapa uluitoare pe care un fotbalist din Danemarca le-a dat-o colegilor de echipă. Ce a făcut cu banii de „nuntă”
Țeapa uluitoare pe care un fotbalist din Danemarca le-a dat-o colegilor de echipă. Ce a făcut cu banii de „nuntă”

Țeapa uluitoare pe care un fotbalist din Danemarca le-a dat-o colegilor de echipă. Ce a făcut cu banii de „nuntă”

Fotbalul danez se confruntă cu un caz uluitor. Un fotbalist al echipei Lyngby, dependent de pariuri, a „driblat” într-un mod inedit bunăvoința colegilor din echipă.

Adnan Mohammad (23 de ani) a părăsit clubul Lyngby în noiembrie 2019, deși mai avea doi ani de contract. Jucătorul pakistanez a apelat la colegii săi pentru o chetă, spunându-le că urmează să se însoare și că orice ajutor financiar din partea lor îl va ajuta enorm. Coecipierii s-au mobilizat și i-au dat în „dar” un împrumut de 6.700 de euro. Numai că, Mohammad a folosit suma primită ca să parieze.

Presa daneză a anunțat că pakistanezul nu este la prima abatere de acest gen. Acesta obișnuia să împrumute bani de la colegii săi, doar că de la cei mai tineri. Le cerea bani prin mesaje trimise pe rețelele de socializare și îi ruga să nu afle nimeni de acest lucru.

Acesta, se pare, are mari probleme cu jocurile de noroc, motiv pentru care a fost dat afară de fosta sa echipă FC Helsingor, în 2018.

Aflat în prezent liber de contract, Adnan Mohammad a strâns trei prezențe pentru naționala din Pakistan, deși s-a născut în Danemarca. Nu se știe nici până acum dacă acesta s-a achitat de datorii față de foștii săi colegi de la Lyngby. (FOTO: Twitter)