Evenimentul Zilei > Monden > Tavi Colen, despre divorțul lui Alin Oprea. Ce spune despre soția acestuia
Tavi Colen, despre divorțul lui Alin Oprea. Ce spune despre soția acestuia

Tavi Colen, despre divorțul lui Alin Oprea. Ce spune despre soția acestuia

Divorțul dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa, ia o nouă turnură, după ce Tavi Colen, colegul din trupa Talisman, s-a apucat să facă dezvăluiri despre relația celor doi.

Tavi Colen s-a declarat deranjat de afirmațiile Larisei, fosta soție a partenerului său de trupă, care a afirmat că pe vremea când cei doi muzicieni împărțeau aceeași locuință, ea le spăla lenjeria intima.

Fostul coleg de trupă și bun prieten cu Alin Oprea, Tavi Colen a ținut să dea câteva explicații în legătură cu afirmațiile Larisei referitoare la acea perioadă viața celor doi. El a povestit că în urmă cu aproximativ 20 de ani, pe când Alin Oprea a cunoscut-o pe Larisa, împărțeau aceeași locuință, iar lucrurile mergeau de minune.

„Eu plăteam chiria. Eu cumpărasem şi tot ce era în ea (în casă – n. red.). El nu voia să cumpere nici măcar un pahar. Spunea că o să o facă atunci când va fi la casa lui. După un spectacol la Buzău, a cunoscut-o pe fata asta. Am crezut că este vorba despre o fană, şi atât. Numai că după o vreme m-am trezit cu ea în casă. Şi n-a mai plecat”, a dezvăluit Tavi Colen.

Artistul a confirmat că, așa cum a susținut fosta soție a lui Alin Oprea, în acele timpuri mâncau îmăpreună și își spălau rufele la comun, însă, a precizat că toate lucrurile folosite îi aparțineau.

„Ştiţi că acum câţiva ani a mai fost un scandal, când nu mi-am mai vorbit cu Alin. Iar Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii”, a povestit Tavi Colen, în exclusivitate, pentru retetesivedete.ro.

Ulterior, a mai spus artistul, pe măsură ce relația dintre Larisa și Alin Oprea evolua în timp, cea dintre el și colegul de trupă se deteriora. Iar pentru aceasta, Tavi Colen o învinuiește pe Larisa care a început să se comporte de parcă ea ar fi fost șefa trupei.

„Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei. Mi-au furat şi numele. «Talisman» pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de «Talisma» înapoi”, a mai spus Tavi Colen.

Alin Oprea a refuzat să ia în considerare cererile sale, astfel că trupa s-a destrămat, iar cei doi nu și-au mai vorbit de atunci.

„Mi-a închis telefonul când i-am spus astea. De atunci nu ne-am mai vorbit.”, a precizat Tavi Colen.

Alin Oprea și Larisa au divorțat după un mariaj ce a durat 22 de ani, aruncându-și acuzații grave de infielitate. Alin Oprea își acuză fosta soție că urmărește să-i ia banii și spune despre ea că l-ar fi înșelat cu nouă bărbați.

Sondaj-șoc despre Primăria Capitalei. Cine câștigă alegerile?

Orban e optimist: „Situația este stabilă, respectați măsurile”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: