Tavi Colen s-a declarat deranjat de afirmațiile Larisei, fosta soție a partenerului său de trupă, care a afirmat că pe vremea când cei doi muzicieni împărțeau aceeași locuință, ea le spăla lenjeria intima.

Fostul coleg de trupă și bun prieten cu Alin Oprea, Tavi Colen a ținut să dea câteva explicații în legătură cu afirmațiile Larisei referitoare la acea perioadă viața celor doi. El a povestit că în urmă cu aproximativ 20 de ani, pe când Alin Oprea a cunoscut-o pe Larisa, împărțeau aceeași locuință, iar lucrurile mergeau de minune.

„Eu plăteam chiria. Eu cumpărasem şi tot ce era în ea (în casă – n. red.). El nu voia să cumpere nici măcar un pahar. Spunea că o să o facă atunci când va fi la casa lui. După un spectacol la Buzău, a cunoscut-o pe fata asta. Am crezut că este vorba despre o fană, şi atât. Numai că după o vreme m-am trezit cu ea în casă. Şi n-a mai plecat”, a dezvăluit Tavi Colen.

Artistul a confirmat că, așa cum a susținut fosta soție a lui Alin Oprea, în acele timpuri mâncau îmăpreună și își spălau rufele la comun, însă, a precizat că toate lucrurile folosite îi aparțineau.

„Ştiţi că acum câţiva ani a mai fost un scandal, când nu mi-am mai vorbit cu Alin. Iar Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii”, a povestit Tavi Colen, în exclusivitate, pentru retetesivedete.ro.

Ulterior, a mai spus artistul, pe măsură ce relația dintre Larisa și Alin Oprea evolua în timp, cea dintre el și colegul de trupă se deteriora. Iar pentru aceasta, Tavi Colen o învinuiește pe Larisa care a început să se comporte de parcă ea ar fi fost șefa trupei.

„Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei. Mi-au furat şi numele. «Talisman» pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de «Talisma» înapoi”, a mai spus Tavi Colen.

Alin Oprea a refuzat să ia în considerare cererile sale, astfel că trupa s-a destrămat, iar cei doi nu și-au mai vorbit de atunci.

„Mi-a închis telefonul când i-am spus astea. De atunci nu ne-am mai vorbit.”, a precizat Tavi Colen.

Alin Oprea și Larisa au divorțat după un mariaj ce a durat 22 de ani, aruncându-și acuzații grave de infielitate. Alin Oprea își acuză fosta soție că urmărește să-i ia banii și spune despre ea că l-ar fi înșelat cu nouă bărbați.

Sondaj-șoc despre Primăria Capitalei. Cine câștigă alegerile?

Orban e optimist: „Situația este stabilă, respectați măsurile”