Situația la Fiorentina a devenit și mai tensionantă, mai ales că, duminică, trupa toscană a pierdut surprinzător, în deplasare, cu Palermo, scor 0-2, echipă ce va părăsi Serie A la finele acestui sezon. Pentru cele două goluri încasate de Fiorentina, presa din „Cizmă” l-a găsit vinovat pe Ciprian Tătărușanu, despre care s-a titrat că: „Ce dezastru! A așezat prost zidul la lovitura liberă din care Diamanti a deschis scorul și s-a făcut de râs, iar apoi, la golul al doilea…” (Corriere dello Sport). Românul a fost notat cu 4,5, după meciul din Sicilia.

Mai mult, fanii „Violei” i-au așteptat pe Tătă & Co. la aeroport, în Palermo, pentru a-i certa, atât pe jucători, cât și pe tehnicianul Paulo Sousa. Acesta din urmă va părăsi Fiorentina la finalul acestei stagiuni, fiind unul dintre favoriți, pentru a-l înlocui pe Mircea Lucescu la Zenit Sankt Petersburg

 Nu se teme

Tătărușanu a avut o atenție „specială” din partea presei italiene, mai ales în ultimele zile. Jurnaliștii sunt de părere că portarul român în vârstă de 31 de ani va fi pus pe lista de transferuri odată cu venirea mai tânărului goalkeeper Marco Sportiello. „Contractul meu expiră în 2018 și sunt bine la Fiorentina. Mă simt bine aici, este un oraș frumos. Copiii sunt și ei bine, nu m-am temut niciodată că aș putea pleca”, a afirmat Tătărușanu, citat de Gianlucadimarzio. com.