Evenimentul Zilei > Politica > Tatăl premierului Grindeanu despre scandalul din PSD: „Sunt mândru de fiul meu”
Tatăl premierului Grindeanu despre scandalul din PSD: „Sunt mândru de fiul meu”

Tatăl premierului Grindeanu despre scandalul din PSD: „Sunt mândru de fiul meu”

Tatăl primului-mistru, Nicolae Grindeanu, a avut o primă reacție referitoare la scandalul iscat în PSD în ultimele zile și în mijlocul căruia se află implicat și fiul său.

"Nu am vorbit cu Sorin, aşa că nu vreau să comentez, îl las pe Sorin, el trebuie să vorbească. Doar atât vreau să spun: Sunt mândru de el şi sunt alături de el!", a spus Nicolae Grindeanu pentru publicația locala de Caraș Severin, Argument.

Sorin Grindeanu a refuzat să își dea demisia din funcția de premier în ciuda retragerii de către PSD și ALDE a sprijinului politic acordat guvernului. Acest refuz a lui Grindeanu a dus la excluderea lui din partid și la inițierea unei moțiuni de cenzură în Parlament.

Citește și: Grindeanu se folosește de DEZVĂLUIRILE EVZ contra lui Dragnea. „NU EU am fost la tenis sau șprițuri cu reprezentanți ai serviciilor secrete”. Mă ÎNTÂLNESC cu PARLAMENTARII PSD. Conducerea actuală SE TEME de CONGRES. Am VORBIT cu Iohannis

Sorin Grindeanu a anunțat joi seară că își va da demisia abia în momentul în care și Liviu Dragnea va face același gest.

Nicolae Grindeanu a fost președinte al PSD Caransebeș și inspector școlar general al Caraș-Severinului, acum fiind pensionar.

Citește și: Capcana fatală pentru Dragnea! Tandemul Ponta – Grindeanu i-a facut-o

Sursa foto: Expresdebanat.ro