Pe 14 octombrie 2014, Serbia și Albania s-au întâlnit la Belgrad, dar meciul dintre cele două reprezentative a fost întrerupt după ce a fost marcat de incidente. O dronă pe care era arborat drapelul cu o hartă reprezentând „Marea Albanie” a survolat stadionul, iar din acel moment fanii sârbi au intrat pe gazon luându-i pe jucătorii albanezi la bătaie. Partida fusese întreruptă în minutul 41, la scorul de 0-0.

Inițial, Corpul de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis ca meciul Serbia – Albania, suspendat din cauza incidentelor, să fie omologat 3-0 pentru sârbi, iar gazdelor să le fie retrase trei puncte plus sancțiuni financiare pentru ambele federații. UEFA a crezut că Albania a refuzat să mai intre pe teren, deși arbitrul a cerut ca jocul se se dispute după încetarea incidentelor, dar TAS a decis că nu există dovezi care să arate cu oaspeții au refuzat să mai continue partida.

„TAS nu a putut să verifice într-un mod satisfăcător faptul că arbitrul le-a dat jucătorilor un ordin clar, direct şi necondiţionat de a continua meciul în baza unei decizii definitive că fotbaliştii sunt în siguranţă. TAS a constatat că întreruperea şi apoi suspendarea meciului au fost cauzate de lacunele din măsurile de siguranţă ale organizatorilor şi de actele de violenţă ale fanilor sârbi şi ale cel puţin unui steward asupra jucătorilor albanezi. Astfel, TAS consideră că federaţia sârbă şi nu cea albaneză trebuie considerată responsabilă pentru faptul că meciul a fost suspendat", se arată pe site-ul Tribunalului de Arbitraj Sportiv

În urma deciziei din partea forului de la Lausanne, Albania are 10 puncte și egalează Danemarca, ocupanta locului secund în grupă, în timp ce Serbia rămâne cu un singur punct şi are şanse infime la calificare.