Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa liderului PPE: „Altcineva i-a scris discursul”
Tăriceanu, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa liderului PPE: „Altcineva i-a scris discursul”

Tăriceanu, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa liderului PPE: „Altcineva i-a scris discursul”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut o declarație explozivă, miercuri seara, la Antena3, cu privire la liderul PPE, Manfred Weber.

Tăriceanu a menționat că liderul PPE nu cunoaște cu exactitate situația din țara noastră, iar discursul prin care atacă România a fost scris de alți oameni, care doresc răul României.

„Nu suntem în niciun fel în această situație și cei care au vânturat ideea activării Articolului 7 nu înțeleg ceea ce se discută la Bruxelles. Ieri am fost la Bruxelles și nici măcar un singur om nu a vorbit despre aceste lucruri și nu pentru că ar fi fost un gest lipsit de politețe ci pentru că nu se ia în calcul o astfel variantă. E regretabil să avem oameni care propagă neadevăruri despre România la Bruxelles.

Am văzut declarația domnului Weber și pot să spun, după experiența politică pe care o am, că nu a fost una spontană. El citea de pe un prompter, cineva i-a scris aceea declarație și anumite fraze le-am mai auzit. Se vede că el nu cunoaște realitatea din România”, a precizat președintele Senatului.