Târgul Cadourilor de Crăciun se deschide la Dalles

Târgul Cadourilor de Crăciun se deschide la Dalles

Galeria Dalles din Capitală organizează, începând de mâine şi până în ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, Târgul Cadourilor de Crăciun.

Globuri de sticlă pictate manual de artişti din România şi Olanda; coşuri de cadouri şi decoraţiuni specifice din flori şi plante naturale; tablouri realizate din reclame şi postere vintage ce ridică obiectele decorative la rang de artă, ceramică pictată manual, cărţi, muzică şi film, cosmetice bio, prăjituri de Crăciun, sunt doar câteva dintre atracţiile ediţiei din acest an.

Cei care vor îşi pregătească ei înşişi obiectele de decor pentru Crăciun vor găsi la Târgul de la Dalles benzi adezive din hârtie de orez sau seturi de bricolaj pe care specialiştii îi vor învăţa să le transforme în obiecte unice, folosind tehnica şerveţelului sau tehnica origami. Însă, printre favoritele din acest an, la loc de cinste se află dulciurile - de la brăduţi de Crăciun şi globuri din marţipan, până la torturi elaborate şi dulciuri siciliene din pastă de migdale şi până la prăjituri proaspete, îmbrăcate în glazură "de sezon" . Iar pentru că bucuria Sărbătorilor este pentru toţi, de la mic la mare, domnilor le-au fost pregătite narghilele şi cafele în ediţii limitate, cu arome speciale. Cadouri pe gustate

Iubitorii de ceai vor avea ocazia să vadă, să deguste şi să cumpere combinaţii inspirate din plante rare, pregătite de specialişti ai ceaiului din Germania sau Marea Britanie destinate diverselor momente ale zilei: ceaiuri albe, roşii, verzi sau negre, pentru revigorare, tonifiere, relaxare sau meditaţie. Pentru copii, Moşul a pregătit cărţile anului 2010 şi jucării inteligente, care dezvoltă creativitatea, inteligenţa şi spiritul de observaţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

O noutate a acestui an o reprezintă cosmeticele bio, cu principii active benefice pentru organism, produse în Germania, în înfrigurată Siberie sau Orientul Îndepărtat. Târg caritabil Pentru această ediţie, organizatorii Târgului Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles propun vizitatorilor şi participarea la un proiect special, organizat în scop caritabil:  "Stele pentru viitor".  Asociaţia Română de Pachwork oferă un quilt tradiţional, realizat din sute de petice, de mărime 2,25/1,80 metri, care va fi expus în cafeneaua de la Dalles.

 Toţi vizitatorii vor avea şansa să câştige această lucrare, cumpărând bilete de participare la tombolă organizată în acest scop. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 24 decembrie la oră 12:00.