Silviu Grigore, cunoscutul prezentatorul meteo de la România TV, a fost surprins la un centru de evenimente din Capitală, acolo unde a avut loc petrecerea de botez a fiicei designerului Dragoș Săndulache.

Din câte se pare, cu această ocazie, meteorologul Silviu Grigore a ținut să-și „oficializeze” relația pe care o are cu o superbă blondină. Îndrăgitul prezentator TV și-a făcut apariția la eveniment alături de partenera sa, o tânără care a atras privirile tuturor. Într-o discreție maximă, cei doi s-au integrat imediat în rândul invitaților și au încercat să nu fie în centrul atenției.

„Un singur amănunt a fost lăsat la vedere… flacăra iubirii lor arde cu intensitate maximă, iar cei doi par să fie foarte îndrăgostiți. Dacă, pe micul ecran, Silviu este domnul la costum care ne aduce informațiile meteo, în viața privată prezentatorul pare să treacă drept un tânăr care iubește cu patos și este, pur și simplu, fermecat de frumusețea partenerei sale. Pe tot parcursul evenimentului, Silviu și blondina au fost de nedespărțit. Meteorologul a fost foarte atent cu iubita sa, pe care a tratat-o mai ceva ca pe o prințesă”, scrie Cancan.